Şimdi Ara

hat iptal edip yeni hat alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vergiden muaf olunuyordu simdi birkac bayiye sordum yok oyle birsey diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hattınızı nerede iptal ettiniz?

vodafone ve tcell de iptal ederseniz aveadan yeni hat alırken hat iptal belgemi işleyin derseniz itiraz durumları olmaz.

çok ısrarcı olursalar müşteri hizmetleriyle ben görüştüm sizde görüşün deyin.
  • turkcell de hat. iptal etmedim duruyor daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

turkcell de hat. iptal etmedim duruyor daha

niçin numara taşımaktansa hattınızı iptal edip yeni hat alıyorsunuz???

hem aveaya geçtikten sonra numaranızı değiştirebilirsiniz.........
  • numara degistirmeye para vermemek icin olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Vinn hatti alacam hocam illa yeni hat istiyor
  • Hattınızı hangi operatörde iptal ederseniz edin, operatör size iptal belgesi ve cihaz boşa çıktı belgesi vermek zorundadır. İptal belgesini saklayın ve bahsettiğim belgeleri Turkcell için müşteri hizmetlerinden talep edeceksiniz. Birkaç güne adresinize gelecek ve o belgelerle Turkcell haricindeki bir operatörden vergi ödemeden (1,31 kullanım vergisi ödersiniz ancak açılış vergilerinden muaf olursunuz) yeni faturalı hat/data hattı alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Vinn hatti alacam hocam illa yeni hat istiyor

Hııım anladım....

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Hattınızı hangi operatörde iptal ederseniz edin, operatör size iptal belgesi ve cihaz boşa çıktı belgesi vermek zorundadır. İptal belgesini saklayın ve bahsettiğim belgeleri Turkcell için müşteri hizmetlerinden talep edeceksiniz. Birkaç güne adresinize gelecek ve o belgelerle Turkcell haricindeki bir operatörden vergi ödemeden (1,31 kullanım vergisi ödersiniz ancak açılış vergilerinden muaf olursunuz) yeni faturalı hat/data hattı alabilirsiniz.

eyvallah. bayiler böyle birşeyin sözkonusu olmadığını söylediği için buradan da bilgi alayım dedim
  • bayilerin genelde bilgisi olmuyor zaten hiçbirşeyden hocam. biraz üstelemeniz gerekiyor.

ben numara taşıma yaparak jet bile almıştım. ama siz hattı kapatıp belgeleri elinize alın en yakın bayiye uğrayın. faturalı hat satışı olduğundan sizin işlemi kaçırmak istemeyeceklerdir illa ki yardımcı olurlar.
  • bende yıllar öncesinin hat iptal belgesi var avea ve aycell'den. bunlar işe yarar mı ki?
  • dün kapanan kontörlü hattımı açtırmaya gittim 39 tl aldılar, yeni hat 33 tl dediler, yakın zamana kadar 3-5 liraya satılan hatlar uçmuş
  • avea hat iptal edip tcll 532li hat alsak bu faturalı hattın açılış vergisini öder miyiz yoksa bu faturasız hatlarda mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

bayilerin genelde bilgisi olmuyor zaten hiçbirşeyden hocam. biraz üstelemeniz gerekiyor.

ben numara taşıma yaparak jet bile almıştım. ama siz hattı kapatıp belgeleri elinize alın en yakın bayiye uğrayın. faturalı hat satışı olduğundan sizin işlemi kaçırmak istemeyeceklerdir illa ki yardımcı olurlar.

Evet bayilerin hiçbir şeyden haberi olmuyor ancak;şu an avea müşteri hizmetleri de hat taşımada jet modem alınamayacağını söylüyor.Siz nasıl başardınız.
    Vodafone bayisi benim avea data hattımı vodafone a data hattı olarak taşıyaqmayacağımı söyledi.Hatta dükkandaki ilk görüştüğüm kişi ben hesabını bilen internet tarifesine geçmek istediğimi söylediğimde her 2 tl nin 15 tl olduğunu söylediğimde bizde öyle tarife yok diyor.Birde diyor ki 15 tl ye 2 gb internet mi olur diyor.Adamın dünyadan haberi yok.Neyse bir yeri falan aradılar da öğrendiler sonunda işin doğrusunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.