Şimdi Ara

Hat Devir Aldıktan Sonra Bekleme Süreleri Hakkında Yardım Lütfen ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
54.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Vodafone a taşırsanız Sadece 30 Tl bir ücret ödüyorsunuz. Başka her hangi bir ücret almıyorlar. Fatırasız olarak taşırsanız hat açıldıktan sonra ayrıca Tl yüklemeniz gerekmekte.
    Ayrıca devir işleminden sonra sinyal kesintisi yaşanıyor mu Vodafone yazan yerde servis yok yazısının çıkması gibi? Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüğümde devir işleminden sonra 24 saat şebekeniz gidebilir ama sonra gelir dendi. Sizde böyle bir şey oldu mu? Yoksa şebekeniz kesilmeden devir işlemi yapıldı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kşebeke gitti.Vodafone sim kartı taktım. Hemen kullanmaya başladım. Yani hattım kapandıktan sonra herhangi bir bekleme süresi olmadı.

• Hocam turkcell bana yeni hat ücreti kadar para ödeyeceğimi söyledi şu anda mevcut vodafone faturalyım önce faturasıza geçeceğim ve daha sonra devir etmek için sadece 30 tl ödeyeceğim ve bekleme olmadan direkt hat benim üstüme mi geçecek?Doğru mu anladım acaba? @ustaturk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ilk önce Vodafone faturasız taşıyacaksınız. Taşıma işlemi bitip hat açılınca hemen 30 TL ödeyerek faturasız hat olarak devir işlemi yapacaksınız, ondan sonra isteğiniz operatöre ücretsiz olarak taşıma yapabilirsiniz. Ben Turkcell faturalı hattı önce Vodafone a faturasız olarak taşıdım orada faturasız hat olarak devir işlemini yaptıktan sonra tekrar Turkcell faturalı hatta taşıdım. Bu süreçte sadece Vodafone a 30 TL devir ücreti ödedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son noktayi koyayim. Turkcell ile uzaktan tasima yaptim hatti ustume aldim hemen 10 dakika gecmeden yandaki vodafone bayiisine gidip yeni hat aldim kadin da bana 3 ay dedi yapamazsin dedi ben de yapmak beles degil mi yap gitsin dedim haklisiniz dedi. Yaptik sim kartini aldim 2-3 gune BTK onaylarsa olur dedi.

BTK nin telefon numarasini aradim acmadilar

Turkcell aradim adama sordum sorgulatti sorun yok o hat degisecek dedi. 2-3 Gun bekle yeni hattin acilir dedi.

Internetteki arastirmalarim, Gemini, Co-Pilot (ikisi de internete baglanip kontrol edebiliyorlar diye tercih ettim) hepsi bana gecmemde bir sorun olmaz dediler.

NOT: Ben 1 yildir turkcell uyesiydim. Taahutumun sonunda hatti adima gecirdim. Taahutum bittigi icin de operator degistirebildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vodafonedayım, taahhütümün son ayı.

Hat babamın üstüne , kendi üstüme alacağım. Taahhüt/kontrat yapmayacağım. Ardından Turkcell'e geçeceğim

Bir kaç sorum olacak size

- Hattın benim adıma devir işlemi kaç gün sürüyor?

- Hat üstüme geçtikten sonra Turkcell'e hemen geçebilir miyim? (3 ay bekleme süresi gibi birşey yok anladığım akdarıyla)

- Devir ücreti Vodafone faturama mı geliyor?

@emo5313

Teşekkür ederim şimdiden

- Bayiden çıktığımda hat üstüme geçmişti;
    - Geçebilirsin;
    -Evet bazı bayiler para istiyor ilk bende de istedi ben diretince para almadı normalde faturama yansımayacağını nakit 1100 TL vereceğimi söyledi böyle söylesede verdiğinizde faturanıza ek gene taksit olarak yansır normalde bayinin alacağı bir para yok hat Faturasız değil ise.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Fatualıyım.

Vodafone'da tahhüt yapmayacağım.

Turkcell'e geçince 1100 TLlik bedel ( devlet alıyormuş dediler) yine 12 ay Vodafone Faturası olarak mı yansıyacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 14 Mayıs 2025; 12:23:33 >
  • EDIT: Son fatura ödenmediği için Turkcell sistemsel izin vermiyormuş arkadaşlar. Ödeme yaptıktan sonraki gün deneyince e-Devlet'e onay düştü.

Turkcell 3 ay bekletiyor hat devri sonrası, bilginize arkadaşlar. 2 hattım var, ikisi de Turkcell faturasızda, birini 3 hafta kadar evvel annemden devir aldım ama hiçbir şekilde eSIM ile ne Vodafone'a, ne de Türk Telekom'a geçilmiyor. Diğer numaraya e-Devlet'te sözleşme onayı gelirken kaç kere denememe rağmen devraldığım numaraya düşmüyor onay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnkptf -- 14 Eylül 2025; 0:20:9 >

Devir işleminden sonra çıkan paketler neye göre çıktı, yeni hatta göre mi, yoksa aynı paketler mi çıktı?

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Yeni Müşterilere ne tarifesi veriliyorsa onların içinden seçiyorsunuz.

Bu müşteri temsilcileri tam cahil, ( bazıları müstesna tabi)

Bana demişlerdi ki şuan ne çıkıyorsa aynısı çıkar, yeni paketler çıkmaz.

Bilgi için teşekkür ederim, birde şunu sorayım, simkart değişiyor mu? Normalde değişmemesi lazım ama o konuda da yanıltıcı bilgiler var.

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Normalde değişmiyor bende de değişmedi fakat bazı bayiler sim kart ücreti almak için değiştirmeye çalışabiliyorlar kabul etmeyin böyle bi durum olursa

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.