Şimdi Ara

Haswell Retina Macbook Pro [Kullanıcı Kulübü] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.269
Cevap
38
Favori
83.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...57...111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Ben öyle çalışıyorum, Thunderbolt monitör İle gayet kullanışlı HDMİ de olur.

teşekkürler. şu fotoğraftaki stand güzel duruyor :)

Orijinalden alıntı: bodysolid

peki acaba logitech bluetooth klavye mouse takımım çalışacak mı? yoksa mac için özel bir klavye mouse mı almam gerekecek?

benim logitech blouetooth klavye mouse setim sorunsuz çalışıyor. (mid2014 macbook pro)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

quote:

peki acaba logitech bluetooth klavye mouse takımım çalışacak mı? yoksa mac için özel bir klavye mouse mı almam gerekecek?

benim logitech blouetooth klavye mouse setim sorunsuz çalışıyor. (mid2014 macbook pro)

teşekkür ederim bende de logitech set var aynen.. o zaman boşuna 300 tl vermeyeym apple klavyesine :)

macbook a bunun usb aparatını takacaz sanırım.. ve çalışacak.

cmd , fn gibi farklı tuşların olmasını nasıl çözdünüz acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: aresefe

quote:

teşekkür ederim bende de logitech set var aynen.. o zaman boşuna 300 tl vermeyeym apple klavyesine :)

macbook a bunun usb aparatını takacaz sanırım.. ve çalışacak.

cmd , fn gibi farklı tuşların olmasını nasıl çözdünüz acaba?

Bildigim kadariyla Macbook'un fonksiyon tuslari gecersiz oluyor. Eger klavyenin ustunde fonksiyon tusu varsa onlari klavyenin uzerinde gosterildigi gibi kullanabilirsiniz. En azindan benim kullandigim wireless klavyede boyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar dark mini display port to hdmi aldım.
    ve macbook air imi (mid 2013) bununla samsung full hd monitörüme bağladım.

ama görüntü kalitesi asla kardeşimin macbook prosundaki gibi değil. ben öyle görüntü olacak şu an yazıları o netlikle görebileceğim sanıyordum.
    bunun sebebi nedir?

support.apple.com
    MacBook Air (13-inch, Mid 2013) - Teknik Özellikler
    https://support.apple.com/kb/sp678?locale=tr_TR

acaba full hd harici ekran desteği yok mu ? 1440x900 mü yansıtıyor yine?

yeni macbook air lerde şöyle yazıyor.ntel HD Graphics 6000

Çift ekran ve video yansıtma: Tam özgün çözünürlükteki dahili ekran ve 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip harici ekran, milyonlarca rengi eşzamanlı olarak destekler.

bende yok mu acaba bu? bir işe yaramadı macbook air i büyük ekrana bağlayıp masaüstü bilgisayar gibi kullanma düşüncem

teşekkürler

edit: baktım benimkinin teknik özelliklerine
    Intel HD Graphics 5000
    Çift ekran ve video aynalama: Tam özgün çözünürlükteki dahili ekran ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip harici ekran milyonlarca rengi eşzamanlı olarak destekler.
    yazıyor. yani full hd gönderiyor. ama evdeki 5 senelik windows kasayı bağladığımda gibi net değil. bir çaresi var mı?

sayın multiTYRT klavye dediğiniz gibi bazı tuşlar çalışmıyor. kopyala yapıştır yapamadım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 29 Ekim 2016; 18:54:16 >

• folx go ücretsiz arkadaşlar.
    ama nasıl youtube videosu indireceğini anlayamadım. bilen var mı?

youtube linking atıyorum folx a. ama watch diye 10 kb filan bişey indiriyor

önceden öyleydi benim. 3 aprmakla sağa çekince yeni masaütüne geçiyordu.
    teşekkürler

arkadaşlar dark mini display port to hdmi aldım.
    ve macbook air imi (mid 2013) bununla samsung full hd monitörüme bağladım.

ama görüntü kalitesi asla kardeşimin macbook prosundaki gibi değil. ben öyle görüntü olacak şu an yazıları o netlikle görebileceğim sanıyordum.
    bunun sebebi nedir?

support.apple.com
    MacBook Air (13-inch, Mid 2013) - Teknik Özellikler
    https://support.apple.com/kb/sp678?locale=tr_TR

acaba full hd harici ekran desteği yok mu ? 1440x900 mü yansıtıyor yine?

yeni macbook air lerde şöyle yazıyor.ntel HD Graphics 6000

Çift ekran ve video yansıtma: Tam özgün çözünürlükteki dahili ekran ve 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip harici ekran, milyonlarca rengi eşzamanlı olarak destekler.

bende yok mu acaba bu? bir işe yaramadı macbook air i büyük ekrana bağlayıp masaüstü bilgisayar gibi kullanma düşüncem

teşekkürler

edit: baktım benimkinin teknik özelliklerine
    Intel HD Graphics 5000
    Çift ekran ve video aynalama: Tam özgün çözünürlükteki dahili ekran ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip harici ekran milyonlarca rengi eşzamanlı olarak destekler.
    yazıyor. yani full hd gönderiyor. ama evdeki 5 senelik windows kasayı bağladığımda gibi net değil. bir çaresi var mı?

sayın multiTYRT klavye dediğiniz gibi bazı tuşlar çalışmıyor. kopyala yapıştır yapamadım mesela

Çözünürlük native olmadığı için bulanık gösteriyor. Mac üzerindeki bulunan çözünürlüklerde olan bir ekran takarsan sorun olmaz. 2650 x 1650 vs gibi.

• 
Sayfa: önceki 1...57...111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.