Şimdi Ara

Hastayım, ölüyorum yardım edin!(Gribim:@)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür özellikle hapşumra öksürme deli oluyorum. Burnum akıyor artık peçete kalmadı silecek. Sümük falan da yok sürekli su gibi akıyor. Bunu önlemenin falan yolu yok mu okula gitmedim bugün bu yüzdeb
    Burnum tamamen de tıkalı, nefes alamıyorum burnumdan gözlerim yaşarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 19 Nisan 2011; 9:12:34 >

• Mesajım bulunsun bende bu haldeyim
  • Buraya konu açmak yerine bi sağlık ocağına gitmeyi düşünmedin mi? Burda durdukça daha kötü olursun hem raporda alırsın devamsızlığına işlemes
  • A-Ferin Sinüs diye bir hap var ve kesinlikle çok hızlı bir şekilde geçiriyor. Yalnız uyku getiriyor biraz.

Şu anlık yapabiliceğin ise ıhlamur kaynat ve içine limon ve bal döküp karıştır. İçtikçe burnun açılacak. Sonra sağlıkocağı'na git,augmentin ve a-ferin sinüs yazsın doktor. Kesinlikle 2 gün içinde ayakta olursun.
  • Annem hemşire sağlık ocağında geçen hafta gittim, boğazımda hafif sorun vardı ilaçları kullandım tam bitmeden bıraktım(hiç bitiremiyorum) ilaç bırakmıştı onu aldım bekliyorum
    devamsızlık sorun değil rapor alırım annemden gerekirse
  • Bırak ilaç kullanmayı iğne yapsınlar sana kesinlikle çok hızlı iyileştirir
  • Çok fena korkarım ben iğneden küçüklüğümden beri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çık hemen forumdan bizede bulaştırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Çok fena korkarım ben iğneden küçüklüğümden beri

Neden korkuosun iğne seni öldürmez ki çok hafif sinek ısırması gibi bi acı hissedersin neresinden korkucan sağlık bu daha kötü ilerlemeden yaptır.Ben hep iğne yaptırırm ne zmana hastalansam iğne sayesinde iğleşiyorum hemen ve kolay kolay hastalanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Neden korkuosun iğne seni öldürmez ki çok hafif sinek ısırması gibi bi acı hissedersin neresinden korkucan sağlık bu daha kötü ilerlemeden yaptır.Ben hep iğne yaptırırm ne zmana hastalansam iğne sayesinde iğleşiyorum hemen ve kolay kolay hastalanmıyorum..

Ben küçükken hasta olmadan geçirdiğim zamanlar çok az. Sürekli hastanelerde kaldım. 3-4 yaşlarında iken her gün aylar boyunca penisilin yedim. O zamandan kalan bir fobi haline geldi artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Ben küçükken hasta olmadan geçirdiğim zamanlar çok az. Sürekli hastanelerde kaldım. 3-4 yaşlarında iken her gün aylar boyunca penisilin yedim. O zamandan kalan bir fobi haline geldi artık

penisilin çokta marifetli bi iğne değil yüksek dozda banada yapıyorlardı geçen sene.Bi hastalık için 3-4 saniyeni ayırıp yaptırsan ölür müsün?Neyse karar yinede sana kalmış geçmiş olsun..

• aynı drumdayım :( üstelik bugün vizelerim başlıyor :S
  • +1 ayni durumdayim..c.tesi pazarim mahvoldu bu yuzden..ama okula gitmek zorundayim :(
  • Pazar gecesi bir ateşlendim gece boyu uyuyamadım.Sabah uyandıgımda ateşim devam ediyordu.İşe gitme diye çok dedi annem ancak gitmem gerekti.Doktoru hep ihmal ederim zaten.Dün ayaklarım yere basmıyordu resmen.Omuzlarıma birisi oturmuşta öyle yuk tasıyordum sanki.Dün gece ise yine ateşlendim.Kadıncagız yine hadi acile acile desede hiç dermanım falan yoktu araba kullanmaya.Bu sabah ise zor uyandım.Yine ateşim var.Boğazım şiş.Ses ise gitmiş durumda.Annemi seviyorum ama onu üzüyorum sanırım sağlığımı ihmal ederek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 19 Nisan 2011; 10:28:29 >
  • bende ayni haldeyim doktora gittim ilac verdi kullaniyorum. Bide supradyn vitamin iciyorum. Ama hic faydasi yok daha kotuyum. Suan okuldayim olmek uzereyim yazilim var bide :( nefes alamiyorum. Surekli bogazimda giciklanma var balgam var. Okulda ne yapabilirim? Biseyler icsem ne yapsam cay sicak su falan ne iyi gelir?
  • geçmiş olsun, antiboyik ve actifed hap kullanmıştım geçen hafta yok,,
  • Bahar alerjisi o grip değil, göz damlası ve burun spreyi isteyin eczaneden(açıcı değil, alerji deyin onlar anlar)
  • burnun sürekli akıyorsa iyileşiyorsun demektir. bol bol sıvı tüket yarın ayaktasın.
  • hastaysan bilgisayarın başında durmayın.. dinlenmelisin.. bu doğal tedaviydi..

bu arada geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.