Şimdi Ara

Hastaneden Yaziyorum Ugras yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    3 saat onceye.donersek okulda beden dersinde top kostururken ogretmenlerin sigara ictigi yerde.olan ufuk hoca nobetci ogrenciyi beni cagirmasi icin yollamis benim gelmemi bekliyordu ufuk hoca.Ben ne oldugunu merak ederek ufuk hocanin yanina gittim.Hoca sigara iciyomusssun dedi bende dogru olani soyledim icmiyorum hocam kim soyledi dedim hoca beni omzumdan tuttu ve okulun yanindaki insaata goturdu bana 1 dal uzatti ben icmiyorum anlasana diye bagirip yere attip hoca bir anda sinirlendi ve amuda.kalkarak zebaniye donustu insaat 1. katinda oldugumuz icin hemen assagi atladim ve haci dedemi aradim haci dedem ucan seccadeyle yanima gelip tespih kiliciyla zebaniyle dovusmeye basladi zebani dedeme ozel zina buyusu yaparak bayiltti ve bana munafik kadavrasi buyusu yapti suan belimin alti tutmuyo doktorlar yaklasik 1 ay sonra.gecicek dedi ama hastanede kaliyorum babama net paketi yaptirmasini soyledim canim nette cok sıkılıyo ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC447FCDF -- 8 Mayıs 2015; 20:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Off ya

• Dini alet etmeye utanmıyor musn

Bomb has planted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 8 Mayıs 2015; 20:51:38 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.