Şimdi Ara

Hastanede dosyama Adli Vaka mührü bastılar ve karakola gitmem söyleniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Dün gece sanırım gıda zehirlenmesi geçirdim ve hemen hastaneye gittim. Öğle yemeğini yediğim bir firmadan kaynaklı olarak gördüler durumu. Bana karakola gidip ifade vermem şikayetçi olup olmayacağımı bildirmem istendi. Fakat karakol çok uzakta ve oraya gidecek hiç halim yok. Firmadan şikayetçi olmak istemiyorum. Karakola gitmememin bir sakıncası olur mu acaba?

• Yerinizde olsam dava ederdim. Bu kadar ucuzda atlatamaya bilirdiniz. Bence gidip şikayet edin ki sizin başınıza gelen başkasının da başına gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Merhaba, Dün gece sanırım gıda zehirlenmesi geçirdim ve hemen hastaneye gittim. Öğle yemeğini yediğim bir firmadan kaynaklı olarak gördüler durumu. Bana karakola gidip ifade vermem şikayetçi olup olmayacağımı bildirmem istendi. Fakat karakol çok uzakta ve oraya gidecek hiç halim yok. Firmadan şikayetçi olmak istemiyorum. Karakola gitmememin bir sakıncası olur mu acaba?

Hocam adlı vaka derken bazıları şikayete bağlı bazıları şikayete bağlı değil. Normalde hastane polisine filan haber verirlerdi ama niye öyle yapmışlar anlamadım. Fırsat bulduğun en kıza zamanda git durumu açıkla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikayet etmezsen ins en yakın zamanda ailenden biri zarar görür aynı durumdan
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Adli vaka dedilerse zaten polisler sizi çağırır üstelik olmadık zamanda gitmek zorunda kalırsınız...

Ayrıca kusura bakmayın ama bu ne sorumsuzluk? Aynı firmanın bünyesi zayıf birini aynı duruma düşürdüğünü düşünün; bir hamileyi, bir çocuğu veya bir hastayı. Bu şikayet sizin keyfinize bağlı bir durum değil ki sizin vatandaşlık göreviniz topluma olan borcunuz. Şikayet edeceksiniz ceza alacaklar hatta gerekirse tazminat ödeyecekler ki akılları başlarına gelsin... Emin olun kullandıkları malzemelerin yemek hazırladıkları ortamın böyle sorunlara yol açacağının farkındalar... Siz şikayet etmezseniz sorun devam edecek... Lütfen şikayetinizi yapın.
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum cevabın oldukça açıklayıcı. Gidebilirsem bugün gidip şikayetçi olacağım. Gidemezsem bayramdan sonraya kalacak. Çok teşekkür ediyorum cevabın için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hastaneye sevk ve kaçak durumu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.