Şimdi Ara

Hastalık hastasıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapacağım ben bilemiyorum. Kuyruksokumum ağrıyo kıldönmesinden şüpheleniyorum, kırım kongo kanamalı ateşi(KKKA)'nin yaygın olarak görüldüğü yaz aylarında elime bi örümcek konmuştu 2 hafta noyunca baş dönmesi ve halsizlik hissetim doktor tamamen psikolojik takma bu kadar dedi, grip veya nezle olan arkadaşla nerdeyse yanyana bile gelmiyorum, yediğim yemekten sonra halsizlik basıyor gıda zehirlenmesi sanıyorum... neden böyleyim

ayrıca şu da var, ne zaman bi halsizlik, baş ağrısı türü şeyler görsem Çağdaş Sağlık Ansiklopedisi elimden düşmez.off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 9 Mayıs 2007; 22:35:23 >

• Sakınılan göze çöp batar die bir laf vardır. Bilirmisin. Gerçi hoş bende aynı durumdayım
  • yokmu bana yardım edecek
  • Psikologa git.yada onun gibi bi tedavi gör.Hastalık hastasısın hakkatende:) Geçmiş olsun.
  • ASPIRIN=biraz daha maneviyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flower -- 9 Mayıs 2007; 23:05:18 >
  • Bir psikiyatrist ile görüşmen iyi olur bence.İlaç ya da terapi ile kurtulabilirsin.Geçmiş olsun.
  • 2 sene önce yazın bir film seyretmiştim, biraz garip gelebilir ama maymunlardan bulaşan bir hastalıktan bahsediyordu film. Seyrettikten sonra çok feci olmuştum. Filmdeki hastalık belirtileri aynen bende de oluştu. Hatta filmde hastanın vücudunda çıkan kırmızı sivilce gibi şeyler bendede oluştu. O gece işte beni zar zor yatırdılar yarın geçti. Tamamiyle psikolojiktir arkadaşım.
  • evet öyle oluyo işte bir hastalığın belirtisini öğrenir öğrenmez bende başlıyo hemen
  • Hastayım deme. İyiyim de.
  • bi tablet efexor iyi gelir
  • yak bi sigara
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

yak bi sigara

Söndürün sigaraları forum duman altı zaten :D

Bence anne sütü emdinmi onu önce sor ?? Çünkü anne sütü ile büyüyen çocuklarda reklamda milupa da denen kas ve kemik yapısı daha kuvveti oluyor...
  • Psikiyatriste git
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

yak bi sigara

Söndürün sigaraları forum duman altı zaten :D

Bence anne sütü emdinmi onu önce sor ?? Çünkü anne sütü ile büyüyen çocuklarda reklamda milupa da denen kas ve kemik yapısı daha kuvveti oluyor...

tabiki.hem de normaldan daha fazla ay emdim.ayrıca sigara kullanmıyorum sağolun
  • Örümcek sokmuştur.Spiderman oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Geçmiş olsun bencede hemen bi psikiylretj (olmadı) psiteııf (yine olmadı) psikiyatris (heh oldu) e git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.