Bildirim
hasta olmak istiyorum 2 gün rapor almam lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebeşir suyu iç? -
Deli numarasi yap ortak
daya soğuk suyu çık balkona -
Hiçbirşey Yapmana Gerek Yok. Git Aile Doktoruna Çok Önemli Bir Sınavının Olduğunu Dile Getir Ve 2 Gün Eve Kapanacağını Ders Çalışman Gerektiğini Söyle Güzelce Rica Et Çok Rahat Alıyorsun. -
MÜSİL -
Biber gazı al ve odanda 1 saniye kadar sık. 2-3 dakika boyunca odandan çıkma. Bu süre boyunca sürekli öksüreceğin için boğazların çok fazla tahriş olacağından çok rahat 3 günlük rapor alabilirsin. (Ben 2+2 olarak 4 gün rapor almıştım.)
Eğer yanında herhangi bir büyük ile doktora gideceksen de ishal olduğunu söyleyebilirsin. Ama doktora gitmeden 1 gün önce evde ishal numarası yap ki inandırıcı olsun. İshal durumunda da doktorlar 2-3 günlük rapor çok rahat veriyorlar. Eğer 1 günlük rapor verirse (Sanmıyorum ama olursa) ertesi gün tekrar doktora git ve hala ishal olduğunu, okula gidemediğini söylediğin zaman ek rapor verir. Hepsi tecrübeyle sabitAncak rapor almaktaki kritik nokta yanında ailenden birisinin olması. Tek başına gideceksen 2 günlük rapor alabileceğini pek sanmıyorum.
-
1 hafta rapor garantisi
-
tanidik falan yoksa isin zor.Ben hayatimda 1 kere sinav icin rapor almaya kalktim onda da doktordan igne yememe ragmen rapor vermedi.
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
tanidik falan yoksa isin zor.Ben hayatimda 1 kere sinav icin rapor almaya kalktim onda da doktordan igne yememe ragmen rapor vermedi.
çok iyi hatırlıyorum bir gun rapor almaya gittim 18 gundu devamsızlık zamanımda atılanlar vardı .Sonra gittim dedım soyle soyle hastayım felan dedım neyın var demeden verdı raporu -
mesele ne?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X