Şimdi Ara

HASRET SONA ERDİ VUSLATA ERDiK 2014 MAZDA 3 ALINDI RESİM VE İNCELEME EKLENDİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
5
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Gerçekten araç çok güzel durmuş. Beğendiğim araçlardan bir tanesi. Nazar değmesin, maşallah!
    Gece iç mekan ışıklandırmasının güzelliğinden bahsetmişsiniz. Bu konuda da resim ekleyebilir misiniz? Bagaj genişliği, arka koltuk diz mesafesi falan nasıl? Yine bunlarla ilgili de fotoğraflar koyabilir misiniz?

Teşekkür ederim,en kısa sürede ayrıntılı iç mekan resimlerini eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Yalnız cam modulu olmaması beni yıktı :( o kadar işlevsel ki o özellik

Malesef öyle.
  • Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Görünüm bakımından fevkalade bir araç. Dışarıdan bakıldığında herhangi bir açıdan şurası da şöyle olsun diyecek birşey yok bana göre... Performans test izlenimlerinizi ve zaman geçtikçe tesbit edeceğiniz izlenimleri de sayfaya eklerseniz sevinirim. Güle güle kullanın.

İnşallah hocam şöyle bir 2000 km yapalım daha detaylı incelemeleri aktaracağım.
  • Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_a_s -- 8 Haziran 2014; 13:37:23 >
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Dışı bizi içi sizi yakar :) Gerçekten çok güzel bir araç. İç tasarım sade ama yeterli özellikle krom detaylar hoşuma gitti. Ama maalesef güzel memleketimde dünyanın en sorunsuz araçları (mazda, suzuki, mitsubishi) çok tutulmuyor.

Eleştirebileceğim tek konu bu arabaya plaka yakışmıyor :) Ön görüntüyü bozuyor. Plaka ızgaranın yanına filan olsa yada hiç olmasa iyi olurmuş :)

Tekrardan maaşallah, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Eve plaka olayı sıkıntı aslında bizdeki plakalar çok büyük
  • araban hayirli olsun

ben hb tasarimina bayildim

mazda 3 u bir aya kadar gidip bayide inceleyecegim netten gordugum gibi hosuma giderse tum ikinci el tereddutlerime ragmen alicagim nasipse

eger su aracin ikinci eli hale yoksa yaziklar olsun :D :D araba harika fiyati biraz aşiri fiyat az dusmesi lazim hacılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi de dışı da güzel imkanınız olursa içe siyah deri koltuklar yakışır.
    İyi günlerde kullanın

• hayırlı olsun c segmentinde alınası araçlardan biri mazda candır uzun süre sorunsuz kullanırım derseniz size göredir o ekran bile bence çok hoş iç mekanı zaten 10 numara
  • İçi yeni c serisine benzemiş. Direksiyon,konsoldaki ekran falan. Güzel araba ama şahsen satın alıp binmem. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Maşallah, hayirli olsun, bu renk yakışıyor gerçekten de.

Teşekkür ediyorum hocam canlı olarak titanyum gri,siyah ve kırmızı renkleri gördüm .Kırmızı bence hatları en iyi gösteren renk olmuş titanyum griyi pek beğenmedim açıkçası siyah güzel ama tozu ve çiziği çok belli eder diye düşünmedim. Beyaz ve reflex mavinin de çok iyi duracağını düşünüyorum.

Ben de Mersin bayisiyle Motion At hb için her konuda anlaşmıştım, araç 10 gün sonra teslim edilecekti ancak rengi öğrenince vazgeçmiştim ( titanyum gri)...

Kırmızı, beyaz veya siyah istiyordum kısmet olmadı.

• Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Dış tasarım olarak mazdanın takeri konseptinin hemen hemen aynısı ve müthiş iş çıkarmışlar gerçekten on numara olmuş.Yanlız bu orta konsoldaki
    emanet gibi duran tablet ekran iç dizaynı biraz bozmuş oda mercedesin araba dünyasına bir laneti oldu hepimize geçmiş olsun .Bunun dışında
    gördüğüm kadarıyla tasarım anlamında gayet güzel bir araç almışsınız hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Geçen gün ben de izmir mazda yeni ye gidip inceledim.

Bir defa kesinlikle sunum rezalet. Yıllar sonra çok umut bağlanan yeni kasa 3 serisi gelişmiş. Karanlık şov roomda öylesine duruyor. Zaten bir tane var. Arkada daha eski arabalar. Niye böyle diyorum cevap yok. İlgilenen abla "bir an önce gitseler" havasında. Mazdaya girmeden önce peugeot ya girdim. Bilenler bilir izmir gaziemirde yan yanalar. Ordaki satış temsilcisinin ilgisinden ve donanımından sonra mazda çok kötüydü. Niye işlerini bu kadar gönülsüzce yapıyorlar inanamıyorum.

Araca gelince güzel. Çarpılmıyorsunuz. Ama güzel. Ben eski kasanın konsoluna kesinlikle daha çok seviyordum. Fiyatı yüksek. Alırsan al havası verilmesi çok itici. Sunroof yok. Plaka takıldığında ön panjurun etkileyici havası biraz sönüyor. Genel olarak iyi bir araç. Ben dizelini bekleyeceğim

• hayırlı olsun A3 sedan'la birlşkte segmentinin en yakışıklı araclarından birisi bence ama sanki bu araca 18-19'' siyah renkli bir jant muhteşem olabilirmiş .
  • Cam modülü nedir?
    Hayırlı olsun

• m_a_s kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir :) ne kadar borca girdin

• Sizin aracınızın donanımı nedir? Mazda ne kadar indirim yapıyor liste fiyatı üzerinden ve siz ne kadara aldınız acaba?
  • Ben biraz pazarlıkla 140 tl indirim almıştım, bir de bir kaç hediye Ellerinde araç olmadığı için pek indirim yapmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.