içimizde illaki sigortacı bir arkadaş vardir diyerek karşılaştigim durumu anlatacagim lütfen fikirlerinizi alayim
normal seyir halinde iken bir yaya ya carptim ve yaralandi acile kaldirildi polis tutanak falan tuttu aracimin aynasi kırıldı bir de ızgarasi kaskodan bunu yaptirdim ancak trafik kaza raporunda %100 ve asli kusurlu olarak yaya gösteriliyor bu durumda benim kaskom bozulmuşmudur Yaya suriyeli idi bu durumda kaskom yinede bozulmuşmudur ?
Normalde rücu ederler. Kısacası bozulmaz. Acenteniz bu konuda en iyi müdehale edecek kişidir. Bozulur derlerse acenteniz bozdurmaz hasarsızlığınızı.
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
Normalde rücu ederler. Kısacası bozulmaz. Acenteniz bu konuda en iyi müdehale edecek kişidir. Bozulur derlerse acenteniz bozdurmaz hasarsızlığınızı.
Geçmiş olsun.
axa sigorta da öyle dedi ancak karşi taraftan parayi almak önemliymiş sanirim ama karşi taraf suriyeli bi daha nerde bulunsun carptigim eleman karşi taraftan parayi alamadik bozacagiz derlerse kanunen birşey yapma şansim var mi ki
quote:
Orijinalden alıntı: tariknigde
quote:
Orijinalden alıntı: spacewolf
Geçmiş olsun.
axa sigorta da öyle dedi ancak karşi taraftan parayi almak önemliymiş sanirim ama karşi taraf suriyeli bi daha nerde bulunsun carptigim eleman karşi taraftan parayi alamadik bozacagiz derlerse kanunen birşey yapma şansim var mi ki
Karşı taraftan parayı alamamaları gibi bir durum söz konusu değil.
Polis ve hastane kayıtları böyle kazalarda olmak zorunda.Yoksa bir avukatla görüşüyorsunuz devlete rücu etmelerini sağlıyorsunuz.
Tabi %100 suçlu yaya olduğu için kaskonuz yasal olarak bozulamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme