Şimdi Ara

Hasarlı araç almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı bayramlar. 2008 Nissan Note'um vardı. 5 ay önce 22000 TL ye sattım ev kredimi kapattım. Şimdi benim elimde olan nakit para 13000 TL ve yaklaşık 3-4 aydır araba bakıyorum ancak güzel bir araba bulamıyorum. Bankalarla bir daha uğraşmak istemediğimden bu paralara araç tavsiyeniz ne olacaktır ? Bir de hasarlı arabalara bakıyorum malum sitedeki ilan no (örnek) 173498920

araç 7000 TL aradım masraf olarak 1750 tlye yaptırıp teslim ederiz satışı hemen veririz dedi. Kaza öncesi fotoğraflarıda olduğundan mantıklı geldi, daha önce bu tür alış-veriş yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. İyi günler...

• sakın almayın hocam. o arabalar biraz toplanıp sonra fotoğraf çekiliyor.

aman bu tarz işlere bulaşmayın.
  • farukdanis F kullanıcısına yanıt
    Keşke arabayı yaz mevsiminde satsaydım bu fiyatlar ne yahu. Benim sattığım arabamın benzerleri 4-5 bin tl fazla yazılı.
  • hocam araba ön tarafından hasar almadığı yada çok az hasar aldığı daha çok arkadan kazası olan araçlar alınabilir yeter ki önden büyük bir darbe almış olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrocky

Keşke arabayı yaz mevsiminde satsaydım bu fiyatlar ne yahu. Benim sattığım arabamın benzerleri 4-5 bin tl fazla yazılı.

ben de aracımı satmayı düşündüm ancak sonra yerine alabileceklerimin fiyatı uçunca vazgeçtim. araç fiyatları aşırı yüksek. sebebi 0 ların yükselmesi.
  • İçindeki her tür ufak tefek parçayı mıncıklıyorlar, çıkma parça ihtiyacı olana satıyorlar vs. birde çıkma tampon far vs. biraz derli toplu gösteriyorlar ancak içten çok fazla darbesi oluyor, bu işi yapan arkadaşım var ordan biliyorum, normal bir kullanıcının bulaşmaması gereken bir durum bu kazalı araçlar. Birde bunlar çekme belgeli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 29 Temmuz 2014; 17:27:03 >
  • bunun sağlamı 8-9 gerek yok maceraya
  • kesinlikle bulaşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.