Şimdi Ara

Hasarlı araç alımı hakkında konuşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hasarlı araç alımından kastım metal yıgınına dönmüş araçlar değil. Örnek vermek gerekirse;

Aracın tamponunda farında radyatöründe hasar var şasi saglam airbagler açılmış. Bu aracı alıp yaptırır mısınız ? Veya yapılmış aracı satın alır mısınız ?

Şahsım adına konuşmak gerekirse şasi taban ve tavanda hasarı olmayan aracı satın alırım. Öyle ilanlar var ki ufak bir darbeyle arac airbag açmış perte çıkıyor.

Bu konu düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar merak ediyorum gerçekten boya pert takıntısı olan bir milletmiyiz ?

• aracın kaza fotoğraflarına bakarak karar verirdim ,,, ama arada ciddi fiyat farkı olması lazım, 3-5 bin lira için değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 22 Ekim 2014; 10:54:24 >
  • alinmaz kardeş bu forumda hasarli araba.2. eli yok çünkü.
    bir kardeş satış rakamlarını paylaştı,altına yazmışlar,
    forumun gözdeleri satmamış.
    ya arkadaşım buradaki herkes tüccarmı?esnafmı?galericimi?isteyen çok satan arabayı alır isteyen az satanı alır.
    İnsanların bir arabaya güzel olmuş,veya şu şundan daha güzel bir araba demesi neden sizin bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum ki?
    Eğer çok satan araba iyi arabaysa forumun girişine yazalim,çok satanlar dişinda hiç bir arabayi konuşmayalım.
    kalite düştü düştü diyoruz ya valla kaliteyi aşmış bu işler yerlerde geziyoruz.forumda ne kadar yararli paylaşim yapan arabayi civatasina kadar anlayan arabayi kaç sattigina değil de içinde ne verdiğine göre değerlendiren üye varsa banlandi, sonuç bu olur işte.
    "mazda iyi ama satmiyor.volvo iyiyse niye satmiyor?alfayi bmw ezer onu çünkü çok satmiyor,vw varken peugeot renault arabami ya japon alinir 2. eli iyi vs vs."
    konuşmalar bunlar,gelişeceğimize bunlari tartişiyoruz işte..yazik vallahi yazik..

• bir arkadaşım "binmek için" hasarlı araç aldı. 2013 accent Blue.

tampon, farlar, radyatör değişti, panel düzeltildi, airbag ler "tamir edildi" , piyasasının 9000 tl altına mal edildi, patlayan airbag lerden ötürü ön göğüs tamir edildi, inanın ben anlamadım tamir edilmiş olduğunu.

airbag tamiri ne kadar güvenli bilemiyorum , ya da göğüs nasıl tamir ediliyor onu da bilemiyorum. Bir sonraki kazada Airbag açılmasını engelleyecek bir uygulama var mı vs.

ama işlemlerin başında bizzat duracaksan veya güvenebileceğin bir usta varsa "biniciysen" neden olmasın.
  • Bizim şirkette Fiat Doblo araçlar var. Geçenler bir tanesi bir eve servis hizmeti için gidiyor. Araç 5 katlı binanın önüne parkediliyor. Elemanımız evde hizmet verirken bir gümbürtü kopuyor. Dışarı çıkıyorlar. Bakıyorlar.

Arabanın tavanında bir adam yatıyor. Tavan çökmüş. Olay anlaşılıyor. Meğer vatandaş intihar etmek için 4. veya 5. kattan atlamış. Betonu tutturamamış. Arabanın üzerine düşmüş. Sanki düşen supermen'miş gibi arabanın tavanı çok fena çökmüş. Gerçi supermen düşmezdi. :) Adam yaralı. Polis geldi. Tutanak tuttuk. Adam hastaneye, araba servise gitti. kaskodan yapılacak.

Neyse ki adamın durumu iyiye gidiyormuş. Fakat arabaya da yazık oldu. Artık tavan hasarlı kaydı var. Neyse ki şirket arabası. Şahıs arabasının başına gelse insan çıldırır. Yok yere hasar oluştu. Hem de tavan hasarı. Ayrıntılı raporunu okumayan takla atmış zannedecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç alış hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.