Şimdi Ara

Hasar Kaydı Bulunan Araç Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

9 yaşında araba hocam ne sıkıntısı olacak yürüyeni sağlamsa fiyatı uygunsa aklınız kalmasın basın parayı alın , 2 parça lokal boya var diyosunuz hiç birşey. konu kilit.

aracın satıcısı bu arkadaş bence.

• Benim araçta da var hasar kaydı 3000 lira kadar. 1000 lirası anahtar değişimi, 1000 lirası far değişimi ve 1000 lira 2 parça çizik boyası var. Şimdi benim araç alınmaz mı? Ben olsam alırdım kendi aracımı, çünkü gözüm gibi bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

4.000 hasar kaydından bir şey olmaz ama siz yine de iyi baktırın, bütün arabalar hep çizikten boyalı oluyor her ne hikmetse. Araç dizel galiba yoksa 37 falan etmez, ha bence dizeli de o parayı etmez ama alıcılar talep edince oluyor işte. Kaskoda sıkıntı olmaz.

Evet dizel yazmayı unutmuşum dizele rağbet olunca fiyatlar artıyor.
    Kasko konusunda sorum şu hasar kaydı olan araçlar daha fazla kasko ücreti ödüyor diye biliyorum yok mu aydınlatacak biri ?

• Alınır tabi niye alınmasın

• hasar kayıtlı diye kasko bedeli artmadı bende, ama 10 yaş üstüne artıyor denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Yetkili serviste degisen bagaj kapagi ve 2 adet lokal boya.4bin tl fiyat gayet normal.

Hasar kayitli arac neden alinmasin ne guzel kayit altinda iste.Hasar kaydi denince millet bir sapitiyor sanki cok kotuymus gibi.Satici sigortadan degilde kendi cebinden yaptirsa onlari,sizede degisensiz boyasiz dese daha mi iyi

Pert kaydi olsa baska tabi.

pejo 208, bagaj kapagi ve arka tampon degisimi + boyalari + park sensoru yetkili serviste 800 kusur tl ye yapildi bir kac ay once

• Ben almam, alana da karışmam :)

38'e 0km kocaman Fiat Panda var. Yarın yağ ışığı yansa derim ki, karteri sürtmüştüm. Bir şey olsa bilirim ki kaldırıma çıkmıştım. Ama kulanılmış alınca dört döner durursun. Hatta görüldüğü gibi tilkiler dolaşmaya daha arabayı almadan başlar. Olasılıklar sonsuzdur. Dört bin liralık acaba ne oldu... biz nereden bilelim, kimse de bilmez, sahibi de tam hatırlamaz. Belki sele de kapılmıştır, 30 cm falan. Güneşte kuruyunca düzelmiş, ama şasideki bütün vakslar gitmiştir.

Eski de alınır ama o fiyatlara değil. Neredeyse 10 senelik araba. Privilige'de opsiyon olmayan bazı şeyler Panda'da standart, en azından barsak gibi kablolar sarkmadan mp3 çalabilir :) Sadece örnek. B sınıfı olmanın getireceği bütün sorunlarla uğraşmak (ne kadar sorun olabilir?), kullanılmış arabayla uğraşmaktan daha kolaydır.

Hasar Kaydı Bulunan Araç Alınır Mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Ben almam, alana da karışmam :)

38'e 0km kocaman Fiat Panda var. Yarın yağ ışığı yansa derim ki, karteri sürtmüştüm. Bir şey olsa bilirim ki kaldırıma çıkmıştım. Ama kulanılmış alınca dört döner durursun. Hatta görüldüğü gibi tilkiler dolaşmaya daha arabayı almadan başlar. Olasılıklar sonsuzdur. Dört bin liralık acaba ne oldu... biz nereden bilelim, kimse de bilmez, sahibi de tam hatırlamaz. Belki sele de kapılmıştır, 30 cm falan. Güneşte kuruyunca düzelmiş, ama şasideki bütün vakslar gitmiştir.

Eski de alınır ama o fiyatlara değil. Neredeyse 10 senelik araba. Privilige'de opsiyon olmayan bazı şeyler Panda'da standart, en azından barsak gibi kablolar sarkmadan mp3 çalabilir :) Sadece örnek. B sınıfı olmanın getireceği bütün sorunlarla uğraşmak (ne kadar sorun olabilir?), kullanılmış arabayla uğraşmaktan daha kolaydır.

Bu mesajdan ne çıkarmamız gerekiyor hocam megane fikrini silip panda mı alalım napalım

• Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.

Yanlış anlaşılmasın konu sahibine bir şey dediğim yok ama bu genel algıyı anlamıyorum.

Arkadaş 9 yaşında araba, nasıl boyasız değişensiz olabilir.

1-2 yaşında olsa neyse.

Bir de şu var...

Arabamızı çizdiler her yerini diyelim. Biz değeri düşmesin diye harita gibi arabalara mı bineceğiz?

Bırakın değişsin komple motorunu indirsinler isterlerse, perte çıkmasın yeter. Yetkili serviste yapıldıysa hiçbir şey olmaz. Aman dikkat sanayide yapılmasın yeter.
  • quote:

Ben almam, alana da karışmam :)

Üstad bu mesajında diyorki; hacim sıkıntısı yaşarız diyorsanız alın size foto. Yeni B ler artık eski C ler kadar hacim de sunuyor.

• araç fiyatı uygunsa ve araç temizse alınır.
  • Bu kadar hasar kaydına takılmayın. Bir araçta hiç hasar kaydı olmayabilir fakat daha önce kullanan cok kotu kullanmıştır motor ister, yürüyen ister, ister de ister. Zaten bu hasar kaydına bizden başka takılan bir millet olduğunu sanmıyorum. İçinize sınıyorsa alin ve güle güle binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.

Yanlış anlaşılmasın konu sahibine bir şey dediğim yok ama bu genel algıyı anlamıyorum.

1-2 yaşında olsa neyse.

Bir de şu var...

Arabamızı çizdiler her yerini diyelim. Biz değeri düşmesin diye harita gibi arabalara mı bineceğiz?

Bırakın değişsin komple motorunu indirsinler isterlerse, perte çıkmasın yeter. Yetkili serviste yapıldıysa hiçbir şey olmaz. Aman dikkat sanayide yapılmasın yeter.

Bir hafta önce bir megane bakmaya gittik.Arabanın kaportası aynı dediğin gibi hocam harita misali. Adam yaptırmamış boya olmasın diye Vazgeçtik tabiki.
    Önemli olan değişen boya meselesi değil . Ben hep derim eğer mecburiyet varsa tamirden ziyade değişeni olması daha iyidir. Sıfır parça sonuçta. Kafama takılan şey hasar kaydından dolayı kasko vs. ücretinin fazla çıkması mevzusu.

• En iyi kullanılmış arabanın üzerine 2~3000 koyun zaten. Sarf malzemeleri yeni değil + ekspertiz, noter. Bu en iyisi için. On yaşın üzerine, önceden gelen bir kasko geçmişi yoksa sigorta firmaları kasko bile yapmıyorlar. Risklerin değerini siz hesapayın.

Panda, B bile değil :) zaten örnek olarak verdim. Aslında Megane arayana Clio desek belki daha doğru [*].
  • quote:

En iyi kullanılmış arabanın üzerine 2~3000 koyun zaten. Sarf malzemeleri yeni değil + ekspertiz, noter. Bu en iyisi için. On yaşın üzerine, önceden gelen bir kasko geçmişi yoksa sigorta firmaları kasko bile yapmıyorlar. Risklerin değerini siz hesapayın.

Panda, B bile değil :) zaten örnek olarak verdim. Aslında Megane arayana Clio desek belki daha doğru [*].

Boş + boş clio en sevdiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Ben anlamıyorum vallahi anlamıyorum.

1-2 yaşında olsa neyse.

Bir de şu var...

Bir hafta önce bir megane bakmaya gittik.Arabanın kaportası aynı dediğin gibi hocam harita misali. Adam yaptırmamış boya olmasın diye Vazgeçtik tabiki.
    Önemli olan değişen boya meselesi değil . Ben hep derim eğer mecburiyet varsa tamirden ziyade değişeni olması daha iyidir. Sıfır parça sonuçta. Kafama takılan şey hasar kaydından dolayı kasko vs. ücretinin fazla çıkması mevzusu.

Benim aracımda 18 bin liralık tramer var, sadece 1 kaza 14 bin tl tutarında. Fakat muayeneye götürdüğümde bile aracı kontrol edenler "Aracı satıyor musunuz?" diye soruyor. Sıfır gibi. Ama bunun sebebi arabanın 1 kere bile sanayi yoluna dahi girmemesi. Bütün her şeyi yetkili serviste yapıldı.

Kasko 4 bin tl lik hasar için yüksek bir mebla istemez kaldı ki araç eski bir araç. Ben en son 2 sene önce kasko yaptırmıştım, 1500 tl fiyatı vardı. Şimdi de maksimum 2 bin lira olsun.

Fakat Renault parçaları zaten ucuz o yüzden kaskoya da çok gerek olmadığını düşünüyorum.

• maddi olarak avantajı kayda değerse ,büyük kaza geçirmemişse belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kaydına bağlı.
    Arabaya kaymis mi kaymamis mi ona bakmak lazim

• vay arkadaş
    bence siz ne kaza olunca ne de boya-değişen gerektirecek bişey olunca bırakın öyle kalsın. boyasız değişensiz diye satarsınız
  • Neresinden darbeyi yediği önemlidir. Fotoğrafı falan var mı mesela? Sahibi düzgün biri mi? Dediğinin dışında da hasar veya boya var mı? Bir sürü soru... Hepsi olumluysa al gitsin. Kaç yaşına gelmiş araba. Olacak o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.