Şimdi Ara

HARWARD HR-ND 7920 oto teyp fan sesi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
34.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: optik5038

arkdaşlar bişey sorcam oto görüntülü teyb almak isdyorum bu kafası yukarı dogru cıkanlardan yanlız kafama takılan birşey var kafası acıldıgında kolöriför ün orya gelmesi kışın sıkıntı cıkarır gibi tam bilgimde yok bunlar kafası cıkmadan da çalışıyormu bilgisi olan var mı cünkü tam kalörfre denk geliyor yardımcı olursanız sevinirim :)

haklısın, ekran tam kalorifer havalandırma panjurlarına geliyor, diğerlerin bilmiyorum, fakat bu sayfada bahsettiğimiz modelde, açma kapama tuşuna bir kere bastığın zaman ekran kapanıyor, normal tek katlı teyp gibi çalışıyor, sadece geri giderken kamera bağlıysa kendiliğinden açılıyor, ileri vitese takınca tekrar yerine giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik5038

kardeşim ben tam bilgim yokda hangi model kafası acılmadan da calısabiliyor bilginiz varmı? yardımcı olurmusunuz?

bu sayfada bahsettiğimiz teyp :) HARWARD HR-ND 7920.
    ben bu teybi kullanıyorum kardeş, arabama taktım, onun için bu konuyu açtım, sormak istediğin olursa buraya yazabilirsin. Bu teypte büyük ekran kızağın içersine giriyor ve küçük ön ekranı kullanarak radyoyu ya da usb müzik çalıştırıyorsun. Tabi normal olarak video, televizyon, DVD olmuyor.

Cihazı bende kullanıyorum fan gerçekten sesli çalışıyor, onun dışında bir de bluetooth ile görüşmelerde sesimin karşıya az gitmesi problemi ile karşılaştım.

Harward HR-ND7920 ile HTC One M8 telefonla bluetooth bağlantısı yaparak konuşma yaptığımda karşı tarafa sesim çok az gidiyor, cihazın mikrofon ile ilgili bir ayarı var mıdır, karşı tarafa giden sesi nasıl arttırabilirim. Donanımsal olarak mikrofonda bir arıza olabilir mi? Harici mikrofon takılabilir mi bilgisi olan var mıdır.

Cihazda Navigasyon olarak igo 8 yüklü fakat naviextras sitesinde bu model desteklenmiyor, cihazı manuel güncellemek zorunda kalıyorsunuz ki doğru haritayı ve son sürümünü internetten bulmak çok zor.

Orijinalden alıntı: muratalptekin75

Merhaba

Cihazı bende kullanıyorum fan gerçekten sesli çalışıyor, onun dışında bir de bluetooth ile görüşmelerde sesimin karşıya az gitmesi problemi ile karşılaştım.

Harward HR-ND7920 ile HTC One M8 telefonla bluetooth bağlantısı yaparak konuşma yaptığımda karşı tarafa sesim çok az gidiyor, cihazın mikrofon ile ilgili bir ayarı var mıdır, karşı tarafa giden sesi nasıl arttırabilirim. Donanımsal olarak mikrofonda bir arıza olabilir mi? Harici mikrofon takılabilir mi bilgisi olan var mıdır.

Cihazda Navigasyon olarak igo 8 yüklü fakat naviextras sitesinde bu model desteklenmiyor, cihazı manuel güncellemek zorunda kalıyorsunuz ki doğru haritayı ve son sürümünü internetten bulmak çok zor.

Arkadaşım ben garantiyi falan gözden çıkarttım fanı iptal ettirdim , güç kablosunu kestirdim. iki hafta oldu bir sıkıntı yaşamadım. Çok gereksiz bir şey olduğunu düşünüyorum, hepi topu bir oto teybi, asıl ısınan yer cihazın ekranı fanın orayla ilgisi yok, neyi soğutuyor ki? bence tamamen gösteriş için takılmış. Fakat şunu da söyleyeyim, ben gün içinde hep kısa mesafelerde 15-20 dakikalık mesafelerde kullanıyorum, yani uzun yolda saatlerce kullanmadım. Ama bir şey olacağını da hiç sanmıyorum.
    Sesin az gitmesi sanırım cihaz mikrofonunun hassasiyetinden, senin telefonun ile ilgisi yok, bende de var aynı problem, LG G2 ile de LG G3 ile de konuşurken karşı taraf çoğunlukla sesimin az geldiğini ikaz ediyor. Bu konuyu da şöyle hallediyorum: tane tane konuşuyorsun, önce karşı taraf konuşuyor, yarım saniye susuyorsun sonra sen konuşmaya başlıyorsun, aynı anda karşılıklı hem ses alışı hem de ses çıkışı olunca sanırım problem oluyor, yani; cihazın mantığı, karşı taraf konuşurken, ses yankılanmasın diye kendi mikrofonunu kapatıyor ( ya da hassasiyetini azaltıyor, kısıyor ?????) umarım anlatabilmişimdir.
    Navigasyon konusunu hiç bilmiyorum, ben de internetten bir yerden aldım, ilanda her türlü desteği vereceklerini yazıyorlardı, istersen aldığın yerle bir konuş, mail falan yaz. Bir netice alırsan nasıl güncellediğini bize de yaz biz de güncelleyelim. Ben hangi sürüm onu bile bilmiyorum.

• bu cihazlardan almayı düşünüyorum pioneer yada harward. aracın teybini çıkarsam direk sığarmı ? normal teyplerden daha büyük gözüküyor ?

Orijinalden alıntı: zilgar

bu cihazlardan almayı düşünüyorum pioneer yada harward. aracın teybini çıkarsam direk sığarmı ? normal teyplerden daha büyük gözüküyor ?

genişlik olarak arabalar standarttır, teyp yerine girer, fakat arabaların içeri doğru derinliği farklı olabiliyor, teybin hemen arkasında radyatör vs herhangi bir şeyin parçası, uzantısı olabiliyor, yani içeri doğru derinliği az yada çok olabilir. bu da teybin kafasının biraz dışarıda kalmasına neden olabilir. Ayrıca arabanın modeline göre sağından solundan milimetrik hafif boşluklar kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UFO123 -- 12 Mart 2015; 22:02:08 >
    http://www.izlesene.com/video/xetec-din-1238/7518720 benim çektiğim video teypten gayet memnunum yalnız bi sorun kafama takıldı bu teybin açılış logosunu değiştirme imkanımız var mı sizin teybi gördüğüm kadar işlemcileri aynı siz logoyu değiştirebildiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozgur47 -- 16 Mart 2015; 23:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aozgur47

merhabalar arkadaşlar
    http://www.izlesene.com/video/xetec-din-1238/7518720 benim çektiğim video teypten gayet memnunum yalnız bi sorun kafama takıldı bu teybin açılış logosunu değiştirme imkanımız var mı sizin teybi gördüğüm kadar işlemcileri aynı siz logoyu değiştirebildiniz mi

açılış ekranında bir iki saniye duran görüntüyü diyorsun sanırım, ben değiştirmiştim, bir kaç araba logosu var onlardan birisini seçebiliyorsun, yada kullanıcı resmi seçebiliyorsun. ama nasıl hatırlamıyorum, yarın bakarım arabada.

• quote:

Orijinalden alıntı: UFO123

quote:

Orijinalden alıntı: aozgur47

merhabalar arkadaşlar

açılış ekranında bir iki saniye duran görüntüyü diyorsun sanırım, ben değiştirmiştim, bir kaç araba logosu var onlardan birisini seçebiliyorsun, yada kullanıcı resmi seçebiliyorsun. ama nasıl hatırlamıyorum, yarın bakarım arabada.

hazır logoları biliyorum. benim demek istediğim kendimiz istediğimiz resmi koyabiliyormuyuz

• Bende 1 adet aldım bakalım umarım memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkadiragir -- 19 Ekim 2015; 13:15:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkadiragir -- 19 Ekim 2015; 13:16:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kkadiragir

Dostum fani iptal ettin ne durumda randimanli calisiyormu?

oto teyp takan yerler yapabiliyorlar. Fren lambaları ile ilgili bir yere bağlıyorlar sanırım, geri vitese takınca ekranda hemen görüntü geliyor. Ekranı kapalı olarakta kullanabiliyorsun bu cihazı, o zaman geri vitese takınca otomatik ekran açılıyor ve yine görüntü geliyor. Ben plakalık tipi bir kamera aldım belii bile olmuyor.
    İkinci soruna yanıt: fanı iptal ettim hiç bir şey olmadı, cihazda en çok ısına yer ekran, onla da zaten fanın ilgisi yok. Şehir içinde de uzun yolda da sürekli kullandım bir sorun olmadı. Gayet güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu1905 -- 4 Ocak 2016; 22:27:20 >
  • Arkadaşım benim önceki arabam da siena idi, maalesef önden görünüş olarak eni boyu standart olsa da arkaya derinliği az. Ben minik ekranlı (3-5 'm.lik tek katlı) bir teyp almıştım hiç kontrol etmeden bir kac santim dışarıda kaldı. Onun için siteleri iyi araştır ve senin teybinin derinliğini ölç ve karşılaştır bence.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.