Şimdi Ara

Harward amfi kötümüdür? Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harward HR-880 amfisini yaklaşık olarak 250 liraya satın alacağım (Sıfır)
    Amfi marka olarak yolda bırakır mı? Değerleri gerçekmidir? Roadstar yazıyor mesela 3000-4000 çoğu yalan bu marka çok yeni değil kullananlardan tavsiye-yorum bekliyorum.

Özellikler:

HR-880
    • 4CH 2200W Yüksek Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör

GENEL ÖZELLİKLER:
    • 4CH Yüksek Performans Klas-AB
    • Benzerlerine oranla % 60 daha küçük, montajı kolay
    • Aşırı ısınmadan, % 60 dan fazla kullanım verimliliği
    • Yüksek ve alçak geçiş kros over
    • Özel tasarım
    • Çift taraflı PCB
    • Yüksek kalite SMT üretim
    • Dahili çoklu koruma (Kısa devre, aşırı yük ve kesintiye karşı)
    • En düşük statik akım, 0.1A den daha az
    • Krom RCA jack, blok tür terminal, kutu türü potans
    • Özel mavi Harward aydınlatma

ÖZELLİKLER:
    • 80Watts x 4ch @ 4 ohms RMS Çıkış
    • 110Watts x 4ch @ 2 ohms RMS Çıkış
    • 220Watts x 2ch @ 4 ohms Köprülenmiş çıkış
    • Frekans Tepkisi: 2tHz
    • Gürültüye sinyal oranı: >95dB
    • Seçilebilir X-over:LPF/FLAT/HPF
    • LPF/HPF Filtre:40Hz-400Hz
    • Düşük düzey giriş aralığı:0.2-6V
    • Tavsiye edilen sigorta ebadı:30A x 2
    • Boyutlar:362Ux180Gx52Y(mm)

Kullanacağım malzeme:
    Pioneer 6995 1 takım oval 100 RMS
    Xetec 17.5 cm 2 adet mini bass 100 RMS

• Yapay Zekanın Yanıtı

Harward Amfi Hakkında Bilgiler

Harward amfi, güçlü ve güvenilir amfiler üreten önde gelen bir ses ekipmanı markasıdır. Ürünleri, konserler, canlı etkinlikler ve ev stüdyoları dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır.

Harward Amfi Özellikleri

Harward 400+400 ve Harward 200+200 amfileri, markanın en popüler modellerinden ikisidir. Bu amfiler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi özelliğe sahiptir:

• Harward 400+400: 800 watt'lık çıkış gücü, dört adet 12 inçlik hoparlör, dahili reverb ve koro efektleri
    • Harward 200+200: 400 watt'lık çıkış gücü, iki adet 12 inçlik hoparlör, dahili reverb ve koro efektleri

Harward Amfi Kullanımı

Harward amfiler, temiz tonlarından yoğunlarına kadar çok çeşitli tonlar üretme yetenekleriyle bilinir. Kullanıcılar, bu amfileri, rock, blues, metal ve country dahil olmak üzere çeşitli müzik türlerini çalmak için kullanabilirler.

Eski Seri Harward Amfiler

Harward, yıllar boyunca bir dizi eski seri amfi üretmiştir. Bu amfiler, koleksiyoncular ve vintage ses ekipmanı tutkunları arasında popülerdir. Eski seri Harward amfiler, modern muadillerine göre farklı özelliklere ve tonlara sahip olabilir.

Kullanıcı Yorumları

Harward amfiler genel olarak kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almıştır. Kullanıcılar, bu amfilerin güçlerini, tonlarını ve güvenilirliklerini övmüştür. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar amfilerin pahalı olduğunu ve ağır olabileceğini belirtmiştir.

Sonuç

Harward amfiler, güçlü, güvenilir ve çok yönlü ses ekipmanı seçenekleridir. Harward 400+400 ve Harward 200+200 amfileri, çeşitli uygulamalar için popüler seçeneklerdir. Kullanıcılar, bu amfilerin geniş ton yelpazesini, özelliklerini ve dayanıklı yapılarını takdir etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam kanal başı 80 rms veren amfi 250 lira. bunun yanında jl audio ya da rf nin kanal başı 50 rms veren amfileri 250$ civarı. sizce yazılan değeri verir mi? verse bu kadar ses sistemi yapan adam neden bu markayı tervih etmiyor :) bu arada yanlış anlamayın kötülemek için demiyorum. bütçeniz kısıtlıdır bunu tercih edersiniz orası normal birşey. ancak kağıt üstündeki değerlere aldanıp amfi almak yanlış. mesela ben de mg audionun 800.4 ünü kullanıyordum. o da kanal başı 80 rms veriyordu. ama 50 rms lik mid sürmüştüm güzel de ses alıyordum. ki siz 80 rmslik amfiye 100 rms lik hop. süreceksiniz. bence bütçeyi biraz daha yukarıya taşıyıp 2. el jbl gto 100.4 bakın :)
  • Hocam yorum için teşekkür ederim benim problemim yer sıkıntısı bundan dolayı 2 adet ovali pandizota 2 adet basıda koltukların altına sıkıştırıcam bundan dolayı hem basslardan hemde ovallarden tam verim almam lazım, bütçe çok üst sistemlere gitmeyecek şekilde açıkçası 400 liraya kadar çıkabilirim ancak verdiğiniz modeli bulmak zor sanırım
  • Harward amfiler çıkışa voltaj kaçırıyor sub veya hoparlör ne baglıysa belli bi süre sonra yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

Hocam yorum için teşekkür ederim benim problemim yer sıkıntısı bundan dolayı 2 adet ovali pandizota 2 adet basıda koltukların altına sıkıştırıcam bundan dolayı hem basslardan hemde ovallarden tam verim almam lazım, bütçe çok üst sistemlere gitmeyecek şekilde açıkçası 400 liraya kadar çıkabilirim ancak verdiğiniz modeli bulmak zor sanırım

Aslında ikinci el 100.4 bulunabilir jbl. Piyasayı araştırmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harward anfiler elektrik kaçırıyor. O paralara daha iyi malzeme bulsbilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.