Bu adamla ilgili dikkatimi çekenleri payla?yyorum siz de bu **** tayfasynyn hedefini amacyny ve bu günlere nasyl geldikleriyle ilgili veriler videolar payala?yrsanyz veya kendi dü?üncenizi payla?yrsanyz sevinirim ben elimdeki verileri payla?yyorum ; Tayfasy ve Aileleri ile Gòrü?memeleri www.estanbul.com/adnan-oktar-nami-diger-harun-yahya-nin-gercek-yuzu-29970.html **** yn Habib Gerez in O?lu Oldu?u Îddiasy www.muhakeme.net/forum/dusunce-meclisi/101936-adnan-oktar-i-taniyalim.html **** (Adnan Hoca- Harun Yahya) YLE EDYP YÜKSEL'YN GYZLY KASET ÇÖZÜMLERY harunyahya-adnanoktar.blogspot.com/2007/01/adnan-oktar-adnan-hoca-harun-yahya-ile.html?m=1 **** veya Harun Yahya: Beklenen Mehdi hocaadnan.blogspot.com/2008/04/adnan-oktar-veya-harun-yahya-beklenen.html?m=1 Seks, sinek ve videokasetleri: Harun Yahya'nyn gizli hayaty rationalist.org.uk/articles/2177/seks-sinek-ve-videokasetleri-harun-yahyanyn-gizli-hayaty ****'yn ?antaj Ytiraflary www.youtube.com/watch?v=v8jK50Wu0MA&ctp=CAgQpDAYAiITCM6ykdvR-74CFUKFagodM2YA-VIeYWRuYW4gb2t0YXIgxZ9hbnRhaiBpZGRpYWxhcsSx&gl=TR&hl=en&guid=&client=mv-google iki ayet bile okuyamady www.youtube.com/watch?v=yKko1IlNyOw&ctp=CAMQpDAYASITCPLzxPPR-74CFYskagodcCoAblIYYWRuYW4gb2t0YXIgaWtpIGF5ZXRiaWxl&gl=TR&hl=en&guid=&client=mv-google