Şimdi Ara

harry potter ve azkaban tutsağı hakkında aklımda oluşan soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ----izlemediyseniz veya okumadıysanız ağır spoiler----

geçenlerde azkaban tutsağını izledim ve filmde zaman döndürücüsünü kullanarak siriusu ve şahgagayı kurtarıyorlardı. ama sorun şu ki şahgaganın öldüğü yani yaşadıkları ilk anda hagridin kulübesindeyken biri ,ki bu hermione oluyor, salyangoz kabuğu fırlatarak cellatın falan geldiğini haber veriyordu. aynı şekilde harrynin babasını gördüğünü sandığı patronus büyüsü sahnesi vardı. şimdi sorum şu ki bunlar olurken aslında zaman döndürücüsünü kullanan harry ve hermione de oradaydı ve bunları yapıyorlarsa neden şahgagayı o esnada kurtarmadılar? başından beri hermione ve harrynin olmadığı, olayların akışını etkilemediği bir şahgaganın ölüm sahnesi olduktan sonra zaman döndürücüsünü kullandıkları bir sahne ,ki bu bence en mantıklı olandı, neden olmadı? bu arada kitabı uzun zaman önce okudum ve bu detayların senaryonun işi mi olduğunu hatırlamıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

- Kim kaçmış?

- Sirius Black

- Seriously

Konu sahibinin şansına tam da bugün yayınlanmış bu eleştirel parodi. Filmi tam hatırlamıyorum ama belki bir yardımı olur diye paylaşayım dedim.
  • Aslında kurtarıyorlar. Zamanda geriye gittikleri sahneleri gösterirken cellat balkabağını ikiye ayırıyor. Halbuki ilk seferinde de balkabağını ikiye ayırmıştı. Şahgaga'yı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.