Şimdi Ara

Harry Potter Serisinin Devamı (Öncel Olarak) Geliyor! Seri H.P'nin 70 Yıl Öncesinde Geçiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar haberi iki gün önce aldım şu an gerçekten çok mutluyum Doğruluğu bir kesinlik kazandı mı bilgim yok ama birkaç haber sitesinde daha gördüm bu haberi. "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar" kitabının uyarlaması. Olay kitabın hayali yazarının çevresinde geçecek. İşte:

Harry Potter Serisinin Devamı (Öncel Olarak) Geliyor! Seri H.P'nin 70 Yıl Öncesinde Geçiyor!

"Harry Potter serisi ile tüm dünyada satış rekorları kıran ünlü İngiliz yazar J.K. Rowling'in, Warner Bros. şirketi ile yeni bir film için anlaşma imzalayacağı bildirildi

Warner Bros. tarafından yapılan açıklamada, yine büyücüler dünyasında geçecek filmde bu kez Harry Potter karakterinin yer almayacağı belirtildi.

Rowling ise senaryonun Harry Potter'ın öyküsünden 70 yıl önce New York'ta başlayacağını ifade etti.

Rowling'in, filmin senaryosunu "Fantastik Canavarlar nelerdir, Nerede bulunurlar?" adlı eserine dayandırarak yazacağı öğrenildi.
    Ünlü yazar, 2001 yılında yayımlanan eserinde Harry Potter'ın gizemli dünyasındaki yaratıkları betimliyor.
    Senaryo, kitabın hayali yazarı Newt Scamander'in öyküsünü anlatacak.

Tüm dünyada 450 milyon satan Harry Potter serisi, Warner Bros tarafından 2001 ve 2011 yıllarında 8 film olarak beyazperdeye uyarlanmış ve yaklaşık 8 milyar dolarlık gişe başarısına ulaşmıştı."

Alıntı: Güldüren Slug Kulübü ϟ - Facebook

Bunlar da haber sitelerinden:

http://www.posta.com.tr/sinema/HaberDetay/Harry-Potter-serisine-yeni-film.htm?ArticleID=194536

http://www.ntvmsnbc.com/id/25466101/

http://www.internethaber.com/harry-potter-serisine-bir-yenisi-eklenecek-583719h.htm

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/24698421.asp

Anlaşılan bir süre kitap aramam gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 15 Eylül 2013; 15:39:52 >

• Ben tüm filmlerini izledim.Şimdi de kitaplarını okumaya başladım.Çok sevdiğim bir seri.Ama bence Voldemort öldükten sonra ile seherbaz Harry arası anlatılsa daha hoş olurdu.

Orijinalden alıntı: ofrka

Ben tüm filmlerini izledim.Şimdi de kitaplarını okumaya başladım.Çok sevdiğim bir seri.Ama bence Voldemort öldükten sonra ile seherbaz Harry arası anlatılsa daha hoş olurdu.

Evet ben de öyle düşünüyorum ama bununla yetineceğiz artık. Tüm kitapları okumuş,tüm filmleri izlemiş -H.P serisinden- biri olarak bu seridekilerin iki katı film/kitabı çıksa dahi izlerim/okurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Yazarin parasimi bitti

Bu haberi nerde okusam altına bu yorum yapılıyor.Ama J.K Rowling'in kazandığı para kolay kolay bitmez
    Das Auge sieht weit, der Verstand noch weiter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Hikayenin kahramanı kim olacak peki?

Kitabın hayali yazarı "Newt Scamander". Sanırsam filmde Dumbledore'u gençken görebileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrka

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Yazarin parasimi bitti

Bu haberi nerde okusam altına bu yorum yapılıyor.Ama J.K Rowling'in kazandığı para kolay kolay bitmez

Hazira dag dayanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Das Auge sieht weit, der Verstand noch weiter.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Yani bu şahıs.
    http://harrypotter.wikia.com/wiki/Newton_Scamander

Filmdeki başrol oyuncusunun tipinin böyle olacağını zannetmiyorum.

• Bence de şu alttaki resim aynı sayfadan ve daha Harry Potter'vari bir havası var.

• Keşke Grindelwald ile Dumbledore'un çocukluktan düellolarına kadar olan sürecin anlatıldığı bir şey yapsalarmış. Ayrıca ben haberi gördüğümde Harry Potter kitap serisi devam edecek sanıp çok heyecanlanmıştım ama filmlerini zaten sevmiyorum. Bunu birileri çağırmazsa gidip de izlemem.

Ayrıca öncel değildir.HP dünyasında gececektir...

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

ANA KONU
    forum.donanimhaber.com/m_81154748/f_//tm.htm

Demek istediğini anlayamadım "öncel"in anlamını bildiğine emin misin? 70 yıl önce geçecek olmasından bahsediyorum. Harry Potter serisi genel olarak 1990'lı yıllarda geçiyor.

Ek olarak yapmak istediğini de anlayamadım kendi konuna "Ana Konu budur mesajlarımızı buradan atalım" falan yazmışsın konumu görünce ne bu suç mu işledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 15 Eylül 2013; 18:02:46 >

Orijinalden alıntı: ortaokullu

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

ANA KONU
    forum.donanimhaber.com/m_81154748/f_//tm.htm

Demek istediğini anlayamadım "öncel"in anlamını bildiğine emin misin? 70 yıl önce geçecek olmasından bahsediyorum. Harry Potter serisi genel olarak 1990'lı yıllarda geçiyor.

Ek olarak yapmak istediğini de anlayamadım kendi konuna "Ana Konu budur mesajlarımızı buradan atalım" falan yazmışsın konumu görünce ne bu suç mu işledim

pre-quel = öncel demek. HP olmayacak bu seride.J.K rowlıng yazısını okursan acıklamasını yapmıstır. syfamda var

http://forum.donanimhaber.com/m_81154748/f_//tm.htm#

• quote:

Warner Bros. tarafından yapılan açıklamada, yine büyücüler dünyasında geçecek filmde bu kez Harry Potter karakterinin yer almayacağı belirtildi.

Alıntımda da belirtiliyor hala ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

Alıntımda da belirtiliyor hala ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

Hala aynı şeyi yapıyorsun neyse ben de seni ayna olarak göreyim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.