Şimdi Ara

Harry Potter Rpg Eski site 1800 Üye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En eskisi ve en büyük harry potter rpg sitesi 2 yıldır devam ediyor.Bir ara kapanmıştı tekrar açıldı.6 Hazirana kadar seçmen şapkada alımlar devam ediyor.Aynı zamanda bakanlık seherbazlar ölüm yiyenlerde var.Düello kuralları var ve aktif adminler var.Kesinlikle 2 cümle yapıp rpyi bırakmak yok.en az 15 online üye.Eğer 2 karakter yönetebiliyorsanız izin var.Okulda sınavlar ve dersler işleniyor.Offline veya online dersler var derse katılıma göre puanlar veriyor profesörler.Buna göre bina puanları veriliyor.

http://www.harrypotter-rpg.net

• RP severler için iyi bir adres değil bence.Oynayanlar zaten parasal açıdan filan çok ilerlemiş.Ayrıca RP ortamı fazla zengin değil.
  • paranın oyuna pek bir etkisi yok rp olarak okul henüz başlamadığı için site çok ıssız gözükebilir fakat okulun başlayacağı günden itibaren sınavlar dersler okul puanları ve quidditch maçlarıyla dolu bir oyun platformu olacaktır.Ben kesinlikle bir yetkili değilim sadece bu oyuna katılanlardan birisiyim ve paylaşmak istedim.
  • Oyunda bende varım. Eğer öğrenci olursanız gerçektende öğrenci oluyorsunuz sınalar falan. Çok güzel rp ortamıda oluşuyor. Ancak ben sevmiyorum öğrenciliği. Yetişkin biri olursanız daha çok çeşitliliğine sahipsiniz. Ama daha az rol yapıyorsunuz. Ama ben Seherbazlık rolünü hiçbir öğrenci v.s. durumuna değişmem. Hele TRH'deki o Lord'a kafa tutup kızı ile evlenmek için düello yaptığım sahneler hala kafamdan silinmemiştir. Birde Çatlak Kazan'da düello vardı. Ölümyiyenler Çatlak Kazan'ı bastı falan müthiş bir düello rolleri oldu. Sonra sihirli yaratıklar Hogwarts'a dadandı. Seherbaz olarak yine bir sürü iş düştü. TRH efsaneydi uzun lafın kısası. O yaptığım rolleri bu sitede arıyorum açıkcası. Eski TRH oyuncularının kurduğunuda biliyorum. Neyse, eğer rol yapmayı seviyorsanız gelin. Harry Poter hayranı iseniz daha şanslısınız.

• Karışık bi oyun ya
  • Çok sıkıldım ve sisli gölde oturup kitap okuyorum. Biraz rol yapmak istiyorum. İsteyen gelsin lütfen.
  • ya çok sıkıcı insan o akdar yazıyı yazarken sıkılır ya bana göre değil bu oyunlar ama genede iyi çalışma başarılarınızın devamını dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşuma gitti. Zaten Rp lere bayılırım. Saatlerce yazabilirim. Üye oldum. Sabaha kadar rp yaparım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::Crusher::.

ya çok sıkıcı insan o akdar yazıyı yazarken sıkılır ya bana göre değil bu oyunlar ama genede iyi çalışma başarılarınızın devamını dilerim

İnsan beyni nekadar muhteşem değil mi? Bir gurubumuz yazarken sıkılır, bir gurubumuz yazarken keyif alır.

Değiştirme : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 31 Mayıs 2009; 22:58:04 >
  • Furkan Yağız, evet çok haklısın.

Bu arada şu anda oyuna tam olarak başlayamadım işlerim vardı. Anca gece 1 den sonra adam akıllı rp yapmaya başlayabilirim. Eğer sende açık olursan karşılıklı yaparız. Aam ben daha oyunu çözücem
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Furkan Yağız, evet çok haklısın.

Bu arada şu anda oyuna tam olarak başlayamadım işlerim vardı. Anca gece 1 den sonra adam akıllı rp yapmaya başlayabilirim. Eğer sende açık olursan karşılıklı yaparız. Aam ben daha oyunu çözücem

Üzgünüm o saatlere kadar pek kalmıyorum.

Ekleme
    : Niçin kalmadığımıda bu mesajın atıldığı saate bakarsanız anlarsınız. Bu arada HP-RPG de adınız nedir? Benim Albus Lupin Brian Gibson ama değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 1 Haziran 2009; 6:48:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Ekleme
    : Niçin kalmadığımıda bu mesajın atıldığı saate bakarsanız anlarsınız. Bu arada HP-RPG de adınız nedir? Benim Albus Lupin Brian Gibson ama değiştirebilirim.

İsimde çok kısaymış.
    Benim isim Mike W. Critus

• Ben 4 yıldır RP aleminin içindeyim ve iyi bir Role Player olduğuma inanıyorum. HP-RPG'ye çok eskiden, ilk açıldığı zamanlarda üyeydim. Hatta Barış adlı bir adminin kurduğu sitede başlayıp (TRH), 2. olarak HP-RPG'ye gelişmeye başlamıştım. Şu anda Hogwarts Ekspresi'nin adminiyim.

Açıkça söylemek gerekirse, forumun eski güzelliği gitmiş. Ben HP-RPG'den çok daha fazla şey beklerdim. Maalesef, hayâl kırıklığına uğradım.

Bir de, önemli olan Rp'nin uzunluğu değildir. Önemli olan okuyucunun zevk almasıdır. Elbette kimse beş satır yazıp bırakmamalı fakat onlarca paragraf yazmak da olmaz. Açıkçası ben yüz satırı aştığım zamanlarda çok sıkılmaya başlıyordum. Ne zaman sıkılırsam o zaman bırakıyordum geçen senemde. Bu sene kısa ve öz yazmaya gayret gösteriyorum. Çünkü okur kendisini içinde bulabileceği, okuyabileceği rp'lerden hoşlanır. Uzun olursa da olur tabii, bu bir - değil kendini uzasın, uzun gözüksün de iyi rp'ciyim sanılsın diye kasmadıkça.

Her neyse, bir de bir konuda yanılıyorsunuz Showtime41. Böbürlenmiş gibi olmayayım ama Harry Potter Rp aleminin en uzun süreli ve en orjinali şu anda Hogwarts Ekspresi'dir. Kesinlikle övünmüyorum ama 2006'dan beri forum kaliteli role playerlar tarafından devam ettiriliyor. İsteyen varsa, linkini de verebilirim.

Her neyse konuyu iyice saptırdım sanırım, HP-RPG'ye katılanlara iyi Rp'ler, umarım aradığınızı bulursunuz. Fakat benim açımdan yeterli değil.

PS: İmlâ hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukas Podolski -- 1 Haziran 2009; 9:57:31 >

• ya bu seçmen şapka bi türlü seçemedi benim hangi bölüme ait olduğumu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Ekleme

İsimde çok kısaymış.
    Benim isim Mike W. Critus

Demek o sendin.

quote:

Orjinalden alıntı: Mew.

Ben 4 yıldır RP aleminin içindeyim ve iyi bir Role Player olduğuma inanıyorum. HP-RPG'ye çok eskiden, ilk açıldığı zamanlarda üyeydim. Hatta Barış adlı bir adminin kurduğu sitede başlayıp (TRH), 2. olarak HP-RPG'ye gelişmeye başlamıştım. Şu anda Hogwarts Ekspresi'nin adminiyim.

Açıkça söylemek gerekirse, forumun eski güzelliği gitmiş. Ben HP-RPG'den çok daha fazla şey beklerdim. Maalesef, hayâl kırıklığına uğradım.

Bir de, önemli olan Rp'nin uzunluğu değildir. Önemli olan okuyucunun zevk almasıdır. Elbette kimse beş satır yazıp bırakmamalı fakat onlarca paragraf yazmak da olmaz. Açıkçası ben yüz satırı aştığım zamanlarda çok sıkılmaya başlıyordum. Ne zaman sıkılırsam o zaman bırakıyordum geçen senemde. Bu sene kısa ve öz yazmaya gayret gösteriyorum. Çünkü okur kendisini içinde bulabileceği, okuyabileceği rp'lerden hoşlanır. Uzun olursa da olur tabii, bu bir - değil kendini uzasın, uzun gözüksün de iyi rp'ciyim sanılsın diye kasmadıkça.

Her neyse, bir de bir konuda yanılıyorsunuz Showtime41. Böbürlenmiş gibi olmayayım ama Harry Potter Rp aleminin en uzun süreli ve en orjinali şu anda Hogwarts Ekspresi'dir. Kesinlikle övünmüyorum ama 2006'dan beri forum kaliteli role playerlar tarafından devam ettiriliyor. İsteyen varsa, linkini de verebilirim.

Her neyse konuyu iyice saptırdım sanırım, HP-RPG'ye katılanlara iyi Rp'ler, umarım aradığınızı bulursunuz. Fakat benim açımdan yeterli değil.

PS: İmlâ hataları.

Bazı yerlerine katılıyorum. Özellikle "Uzun Rp" kısmına katılıyorum. TRH havası bambaşka HP-RPG de ben TRH de aldığım havayı yakalayamıyorum. Rica etsem özel mesaj yolu ile sitenin adresini verir misinz(Hogwarts Ekspresi)?

• @Mew.

Bir yalnışın var.. TrH ilk kurulduğu zamandan beri rp ile içiçeyim.. Barış'ıda çok iyi tanırım.. Hatta o sitenin kapanma sebebi bizdik.. Barışla az kavga etmedim :) Her neyse geçen yıl üye olduğum bir site reel life da tanıdığım arkadaşlarımın sitesiydi.. Yeni tanışmıştık en azından HP buluşmasında.. 2005 Ağustostundan beri aktif olan.. Evet abartı bir üye sayısı olmayan ama çok iyi Roleplayerların olduğu bir site.. EH duymuşsundur belki.. Sadece o yanlışını düzelteyim dedim :) Bu sırada bende eski Rp sitesi adminiydim.. E-hogwarts.. Harrypotter rpg adminleride gene Rp aleminden arkadaşlarım.. Ama Rp aleminde uzun süredir amacından şaşmayarak aksamadan devam eden site expecto hogwarts dır. Linktende inceleyebilirsinizhttp://expectohogwarts.net Ayrıca Rp aleminde ciddi ciddi sınavlarla ilk mezun veren sitede gene EH'dir.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcvbnm -- 7 Haziran 2009; 15:11:00 >

• evet bu sitede seherbaz olarak rol yapıyorum.
    Dhamon C. Bléndl.
    Bir aksilik olmazsa sitenin şu anki sorunu çözülünce Seherbaz Büro Başkanı olacağım.
    Sitede aktif roleplay var aslında güzel bir site yani.Teması falan da hoş ayrı bir renk katıyor.Yönetici kadrosu da kaliteli.
    Ayrıca E-Hogwarts'ta da roleplay yapmıştım.Hatta ilk roleplayimi orada yapmıştım :) orada öğrenmiştim bir nevi.
    2-2,5 sene oldu sanırım kapanalı e-hogwarts..
    Velhasılı tavsiye ederim HarryPotter-RPG'yi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdkuru -- 14 Haziran 2009; 20:28:47 >
  • @mdkuru Quansis'e ne oldu? Bildiğim kadarı ile büro başkanı o idi. Bilgilendirirsen sevinirim.

Yaklaşık 1 haftadır site kapalı. Haydi hayırlısı.
  • mdkuru benim.
    Ehm..
    Quansis siteden ayrılalı baya oldu.
    Ve site online.
  • Biri, biri Expecto Hogwarts mı dedi? Aman tanrım az önce girdim ve gördüklerim karşısında şaştım kaldım. Bukadar berbat bir tasarım ve bukadar karışık içerikli bir site olamazdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.