Şimdi Ara

Harry Potter Hogwarts Mystery (ÇÖP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda Harry Potter Hogwarts Mystery isimli mobil oyunu oynayan var mı? Ekşi sözlükte aylar önce içimi dökmüştüm ancak Play Store'da gezinirken gördüm ve buraya da dökmek istedim. Böyle bir oyun nasıl 4.4 puan alabiliyor, nasıl oynanabiliyor anlamıyorum. Sırf Harry Potter hayranı diye mi oynuyorlar?

Oyun duyurulduğundan beri internette ufaktan takip ederdim. Betasına kayıt olmuştum hatta. Seçimler hikayeyi etkileyecek, combat sistemi iyi olacak filan. Hikaye konusunda umutlandım bende. Oyun çıktı. Şu iki anahtar söylem oyunu özetliyor. Click Adventure ve Pay to Win. Yahu bu böyle bir oyunda neden enerji sistemi olsun? Para vermeyenler 10 dk oynayıp 2 saat enerji mi bekleyecek? Hikaye ve oynayışı merak ettiğim için bir süre sonra internetten hileli sürüm indirip ondan devam ettim. 3 saatten fazla oynadım, chapter 6'ya kadar geldim, seçtiğim sınıfın bir etkisini göremedim. Muhtemelen diğer sınıflar ile arasındaki tek fark iki cümle. Combat sistemi ayrı bir sıkıntı. 3 temele dayanıyor, agresif>defansif>gizli. Tamam 3 tanesi kabul edilir ancak ilerisi yok. Büyülerin ayrıntıları yok, elim ile desenler çizerek büyü yapıyorum. Baştan savma bir sistem. Burada bana 'mobil oyundan nasıl bir combat bekliyorsun' diyebilirsiniz. Ancak şu oyuna birazcık RPG öğeleri koysalar beklemezdim. Şapka özelleştirmeyi ne yapayım?

Aranızda 'geliştirici ekibin bütçesi yok' diyenler olacaktır. Oyun baştan sona ticari amaçlı yapılmış. Yani oyunun yaptığı tek şey markayı sömürmek. Bütçesi yok diye sömürme hakkını kimse vermiyor.

Oyun neden 4.4 puan alıyor diye sitem etmemin sebebi şu. Bu oyun hakkında internetteki 'objektif' yorumlara bakıyorum, çoğunluk hayal kırıklığına uğramış, beğenmemiş. Google Play yorumlarından bahsetmiyorum bu arada. En yukarıda yorumlar malum. Peki ben neden eleştiriyorum? Çünkü bize söylenen ile çıkan oyun arasında benzerlik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 18 Eylül 2018; 22:5:5 >

• hary potterin yeni oyunu cıkıcak ismini simdi tam hatırlayamadım

dediginiz gibi ilk oyun tam hayal kırıklıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacker80

hary potterin yeni oyunu cıkıcak ismini simdi tam hatırlayamadım

dediginiz gibi ilk oyun tam hayal kırıklıgı
    O haberi bende gördüm, görüntüler sızmış, üstüne Warner Bros telif atmış filan. Bakalım umarım düşündüğümüz gibidir. Oyunda fena durmuyordu bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı sitelerde yeni cıkıcak oyunun daha iyi olacagı konusuluyor

2.ci oyunun daha iyi olacagı kesin ama oyun severleri tatmin edecek mi orası belli değil
  • Hogwarts a deli hype olmuştu ben dahil. Oyunun nasıl olacağını bilmedği için kimse güzel birşey farklı birşey bekliyorduk. Çıkan oyun tam 1 çöplük, ama 10 iq insan cok dünyada. 1 kere hypelandılar ya çöp de olsa hemen yüksek puan veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.