Şimdi Ara

Harry potter hakkında bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 4.kitabı okuyorum ve bir şey dikkatimi çekti.Bazı karakterlerin isimleri birbirine çok benziyor;Albus,Rubeus,Remus,Sirius,Severus,Cornelius,Lucius gibi..Benim merak ettiğim bunun bir anlamı var mı yoksa tamamen yazarın kendi keyfine göre oluşturduğu isimler mi bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsinin anlamı var diye biliyorum hocam, mesela Hagrid Yunan mitolojisinde Olympus'tan kovulan ama Zeus'un kalıp hayvanlarına bakmasına izin verdiği bi tanrının ismidir. Her ismin bi anlamı var yani anlayacağın
  • Aynı şekilde hepsinin bir anlamı vardı. Hatta onları uzunca açıklayan bir makale yazısı da vardı. Bulursam mesajı düzenlerim.

• Hiç dikkat etmemiş idim kitap da bir etkisi yok ama tek başlarına hepsinin bir anlamı varmış.
  • Hiç dikkat etmemiş idim kitap da bir etkisi yok ama tek başlarına hepsinin bir anlamı varmış.
  • Hiç dikkat etmemiştim daha önce. İsim seçimleri çok iyi yazarın kelime haznesi geniş falan diyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel paylaşım olmuş bilmiyordum her birinin anlamı olduğunu
  • Latinceden geldiği içindir.
  • Bizim dilimizde isimler birbirine pek benzemez ama dikkat edersen çoğu dilde isimlerin sonları benzerdir. Harry Potter serisinde hemen her isim kendi başına anlamlı, birçoğunun kökenleri antik yunana dayandığı için de benzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin hastasıyımdır ama şu an fark ediyorum bunu doğru söylüyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.