Şimdi Ara

Harry Potter'da buldugum hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiginiz uzere olum yadigarlari serisinde harry potterin halasi ve enistesi evden ayriliyor savas olacak diye. Esyalari toplayip opel vectra araclarina yukluyorlar. Ama araclari 2002 kasa. Savas ise 1998 de oluyor. Savastan once kactiklarini da eklersek ibretlik bir hata buluyoruz. .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitabını da okudum olayların 98 de geçtiğine dair hiç bir şey hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Kitabını da okudum olayların 98 de geçtiğine dair hiç bir şey hatırlamıyorum.

Harrypotterwiki de yaziyor. Tum olaylarin tarihleri var.

• Kitaplarda 2002 kasa değildir hatayı filmde yapmıştır yapımcılar kesin. Kitapta olaylar 91 yılında başlıyor, Harry ise 80 doğumluydu sanırım.
  • Oha daha yeni öğreniyorum kendimi atayım aşağı.
  • hoş olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan 99 da okula başlıyor zaten nasıl 98 de savaş oluyor.son film ne zaman çıktıysa o zaman geçiyor savaş.tek soru şu film amerika da geçiyor ama araba alman markası.2.dünya savaşında hitlerin altınları amerika ya gömülmüş olabilir.bunun ışığında amerika nın süper güç olma sebebi nazi altınlarıysa altınların büyük bir bölümününde Türkiye de bulunduğunu varsayarak bizde süper güç olabiliriz.Yaşasın Harry Potter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

ulan 99 da okula başlıyor zaten nasıl 98 de savaş oluyor.son film ne zaman çıktıysa o zaman geçiyor savaş.tek soru şu film amerika da geçiyor ama araba alman markası.2.dünya savaşında hitlerin altınları amerika ya gömülmüş olabilir.bunun ışığında amerika nın süper güç olma sebebi nazi altınlarıysa altınların büyük bir bölümününde Türkiye de bulunduğunu varsayarak bizde süper güç olabiliriz.Yaşasın Harry Potter

Ben ibretime bakarim

Ne amerikasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 13 Eylül 2012; 13:00:28 >

• quote:

ulan 99 da okula başlıyor zaten nasıl 98 de savaş oluyor.son film ne zaman çıktıysa o zaman geçiyor savaş.tek soru şu film amerika da geçiyor ama araba alman markası.2.dünya savaşında hitlerin altınları amerika ya gömülmüş olabilir.bunun ışığında amerika nın süper güç olma sebebi nazi altınlarıysa altınların büyük bir bölümününde Türkiye de bulunduğunu varsayarak bizde süper güç olabiliriz.Yaşasın Harry Potter

dostum film İngiltere'de geçiyor.

• Konu baştan sona fail.
    Bakayım;

Vallaha fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 13 Eylül 2012; 13:00:42 >
  • quote:

/>

900 yıllık jedi'ım böyle padawan görmedim helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Konu baştan sona fail.
    Bakayım;
    />

Vallaha fail.

Ibretlik iste. Ibretini alan ciksin kasiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

dostum film İngiltere'de geçiyor.

filmi warner bros çekiyor ama bu Türkiye de nazi altını olmadığını kanıtlamaz.ayrıca İngiltere de çekildiyse bu demek ki kraliçe ye suikast düzenlenecek.düzenliyen amerikalı,türk ve alman üçüz kardeşler olacak.

• Dagitmayin konuyu. Ibretin onunde kimse duramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

/>

900 yıllık jedi'ım böyle padawan görmedim helal olsun.

Hocam eğitime alalım mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.