Şimdi Ara

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aceventura

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

rapp öle deme yaw.. bazen güzel oluyo .. harryinin icine etmisler ama kil bill cok hoştu.. ben ilk kes tvde izledim zati.

show

Kill Bill vol1-vol2 .... İkiside süpper yawss... Özellikle 2. filmde Uma Thurman'ın o pis tek göslü sarışınla yaptığı kavga sahnesi choq süpperdii....

yılanla onu karavanda bıraktı gösünü cıkarıp eline verdi ya süperdi cidden

• quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

arkadaşlar filme gittim gelelim yorumuma bence filmin görsel efekleri süper olmuş voldemortun dönüşü bölümündeki efekler mükemmel olmuş (en azından bence) bütün potter filmlerindeki gibi katılmayan bölümler var. aslında filmi ikiye bölmek istemişler ama ikinci bölümü istedikleri gibi olmamış bu yüzden tek sefer yapmışlar. ama baştankarar verseydiler çokrahat iki bölüm çıkarmış kitaptan kesilen yerler çok. diğer filmlere kıyaslamasına gelince bence kitap uyarlaması bakımından her nekadar kesilsede diğer filmlerden çok daha iyi. ama başlı başına film gibi bakarsanız bence 3. filmin yönetmeni sanki daha iyi bir kalitede yapmış gibi geldi. ama dediğim gibi kitaba bağlılık açısından en iyisi.

ewet katılıorm film bugüne kadar yapılmış en iyi harry potter filmi bence kaçırmayın derim ben

• gercekten harika
  • oncelikle harry potter serisine cocuk kitabi olarak dusunenlere sadece gulmekle yetiniyorum. ilk kitap haric bence hicbiri cocuk kategorisinde deil. ilk kitap da tartisilir. her yeni kitapta siddetin dozaji git gide artmakta. her ne kadar kitabin sadece 1/3 gibi bir bolumunu anlatabilse de bu kadari bile 13 yas siniri getirilmesine yetmis. filme gelince film kesinlikle guzel ama benim gibi kitabini okuyan biri icin cok kisa. kitapta bazi olaylarin neden boyle oldugunun anlatildigi alt hikayelerin hepsi tek film yapalim cabasiyla kirpilmis ve kusa cevrilmis. ama bu demek degil ki film kotu. salt film izlemek icin gidilse bile 2,5 saatin (157 dk) nasil gectigini farketmiyorsunuz bile. sirf daha fazla izleyici toplayalim mantigi ile cocuk filmi damgasini yapistiranlar aslinda bir kisim buyuk kitlesini de bu nedenle kaybediyor. bosverin ne soylendigini ve kendiniz izleyin karar verin...

When there's no more room in hell...The dead will walk the earth...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

Yaw filme çocuk filmi diyenlere şaşıyorum ve gülüyorum.Çocuk filmi olsa bi kere dünya çapında milyonlarca insan gitmezdi.Kaldı ki çocuklardan çok büyükler hastasıymış bu filmin ve kitapların.Ayrıca film +13 yaş üzeri için.Bundan küçükler anasız babasız giremiyo yani. 4.film oldukça büyüklere hitap ediyor.Film afişine bakmanız yeterli.Afiştek genç insanlardan anlarsınız,çocuk değil onlar,kocaman insanlar

quote:

Orjinalden alıntı: Leon4ever

oncelikle harry potter serisine cocuk kitabi olarak dusunenlere sadece gulmekle yetiniyorum. ilk kitap haric bence hicbiri cocuk kategorisinde deil. ilk kitap da tartisilir. her yeni kitapta siddetin dozaji git gide artmakta. her ne kadar kitabin sadece 1/3 gibi bir bolumunu anlatabilse de bu kadari bile 13 yas siniri getirilmesine yetmis. filme gelince film kesinlikle guzel ama benim gibi kitabini okuyan biri icin cok kisa. kitapta bazi olaylarin neden boyle oldugunun anlatildigi alt hikayelerin hepsi tek film yapalim cabasiyla kirpilmis ve kusa cevrilmis. ama bu demek degil ki film kotu. salt film izlemek icin gidilse bile 2,5 saatin (157 dk) nasil gectigini farketmiyorsunuz bile. sirf daha fazla izleyici toplayalim mantigi ile cocuk filmi damgasini yapistiranlar aslinda bir kisim buyuk kitlesini de bu nedenle kaybediyor. bosverin ne soylendigini ve kendiniz izleyin karar verin...

+1
    Gerçi çocuklar hep giriyormuş duyduğuma göre ama neyse Sinemaların kurnazlığı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 30 Kasım 2005, 1:46:10 >

• öle walla hep giriyolar gerçi onların yerinde olsam bend e bir yolunu bulup girerdim heralde
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • _____________________________
    imzam çizildi
  • 1.2.3 işe yaramazdı ama 4 iyi şimdi 5 geliyo bua 4 ten iyi olur inşallah
    en güzel anime shaman king
  • ŞİMDİ DVDSİNİ ALDIM YARIN İZLİYCEM YORUMUMU O ZAMAN YAPARIM.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.