Şimdi Ara

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bütün serilerini cok beyendim kitaplarınıda okudum.
    bence cok kaliteli
  • HERKESİN DEDİGİ GİBİ ÖNEMLİ SAHNELER KIRPILMIŞ FLN AMA RON LA HARRY İN BALO YA GİTTİGİ KIZLAR PARVATİ VE KARDEŞİ GÖZ ZEVKİMİ BOZDULAR VALLA YA HİNT GARİBESİ GİBİLER LAN ONCA GÜZEL KIZIN ARASINDA BULAMADILAR MI 2 TANE DAHA GÜZEL KIZ

FİLM GENE HER HARRY POTTER FİLMİN OLDUGU GİBİ BANA SADDECE EH DEDİRTİ GİTMESENİZDE OLUR GİTSENİZDE

• up
    neyse cok güzeldi ama albusa katılıyorum dünya kupasını cok az gösterdiler daha dogrusu sadece basslangıcını gösterdiler
    ama yinede cok güzeldi simdi zamanım yok sonra yorumlara devam edecem
    imzam çizildi
  • dun sinemada izledim filmi ne yazik ki hayal kirikligi yaratti ama harry potter hayranlari kacirmasin onlari tatmin edecektir
    MUTLAKA İZLEYİN
  • Walla kesilen sahnelerin çok olmasına karşın iyi iş çıkarmış adamlar.Hele balo salonunun gerçekten emek verilerek yapılması takdire şayan bir olay...Baya para dökmüşler anlaşılan:)öncelikle süper olay! en sevdiğim hp kitabına yakışmış çok keyifli bir film. evet kitaptaki pek çok ayrıntı atlanmış fakat oldukça karmaşık bir olay örgüsüne sahip bu kitabın tamamı film yapılsa 9-10 saat sürerdi herhalde. irlanda-bulgaristan maçını tüm ayrıntılarıyla izlemek isterdim ama yine de 2,5-3 saate sığdırılmış bu filmden de oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim.altyazılı gösterimine gittiğim için çoluk çocuk gürültüsü dinlemeyeceğim diye sevinmiştim ancak fena halde dumur oldum. salon tıka basa harry'nin yaşlarında kızlarla doluydu. kimi okuldan çıkmış formasıyla gelmiş, kimi okulu kırıp gelmiş. en önemli ortak özellikleri aynen kitaplardaki kızlar gibi kikirdemek. daha film başlamadan "cedriiiiiic kikir kikir kikir kruuuum kikir kikir kikir" diye başladılar. anladığım kadarıyla kitaptaki karakterleri henüz görmeden, sadece rowling'in anlatımıyla gözlerine kestirmişler. film esnasında bu karakterleri gördükçe de kendilerinden geçtiler, "ay çok yakışıklıııaaaaa" gibi yorumlarını gürültülü bir şekilde dile getirmekten çekinmediler. özellikle harry'nin banyo sahnesinde kikirdemeleri durmak bilmedi.

diyeceğim odur ki ben bu filmin seyirci kitlesinden tiksindim, ilk fırsatta bunların gidemeyeceği bir seansa, örneğin gece seansına gidip filmden daha da fazla keyif alma niyetindeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: crema

salon tıka basa harry'nin yaşlarında kızlarla doluydu. kimi okuldan çıkmış formasıyla gelmiş, kimi okulu kırıp gelmiş. en önemli ortak özellikleri aynen kitaplardaki kızlar gibi kikirdemek. daha film başlamadan "cedriiiiiic kikir kikir kikir kruuuum kikir kikir kikir" diye başladılar. anladığım kadarıyla kitaptaki karakterleri henüz görmeden, sadece rowling'in anlatımıyla gözlerine kestirmişler. film esnasında bu karakterleri gördükçe de kendilerinden geçtiler, "ay çok yakışıklıııaaaaa" gibi yorumlarını gürültülü bir şekilde dile getirmekten çekinmediler. özellikle harry'nin banyo sahnesinde kikirdemeleri durmak bilmedi.

süper yazmışın kardeş koptum walla

• quote:

Orjinalden alıntı: rhapsody

quote:

Orjinalden alıntı: crema

salon tıka basa harry'nin yaşlarında kızlarla doluydu. kimi okuldan çıkmış formasıyla gelmiş, kimi okulu kırıp gelmiş. en önemli ortak özellikleri aynen kitaplardaki kızlar gibi kikirdemek. daha film başlamadan "cedriiiiiic kikir kikir kikir kruuuum kikir kikir kikir" diye başladılar. anladığım kadarıyla kitaptaki karakterleri henüz görmeden, sadece rowling'in anlatımıyla gözlerine kestirmişler. film esnasında bu karakterleri gördükçe de kendilerinden geçtiler, "ay çok yakışıklıııaaaaa" gibi yorumlarını gürültülü bir şekilde dile getirmekten çekinmediler. özellikle harry'nin banyo sahnesinde kikirdemeleri durmak bilmedi.

süper yazmışın kardeş koptum walla

Ama haklı değilmiyim ,sen o kadar bekle filmi,çerezini kolanı al,koltuğuna kurul daha dakka bir gol bir bide bunlarla uğraş...Zaten canım sinemalarımızda kim ağız tadıyla izleyebilmişki filmleri.Yılar önce titaniktede böyle olmuştu.Sinemaya gitmek kimi yurdum insanı için patlamış mısır ve kolayla eş anlamlıdır. O mısırı, harş-hurş yedikten sonra kutunun dibinde kalanlar için sondaj yapmayı ve çevreye verilen rahatsızlık miktarını arttırmayı asla ihmal etmezler. En kötü modelleri, sevgilisine ayrı bir kutu alacağına, en büyük boydan bir kutu alıp “ortak rahatsızlık çalışması” yapmaya teşvik edenlerdir.Hele bide Sinemaya mutlaka 4 kişiden fazla gidilir” gibi tuhaf bir inanışa sahip olan tipler var ya. Koltukların kollukları onların birbirlerine yaklaşıp film boyunca konuşmalarını engelleyemez. O hoş ve de oldukça boş muhabbetlerinin nedense sizi de ilgilendirdiğini düşünerek fısıldamayı tercih etmezler. Konuşur, gülüşür, eğlenirler. 10’ar koltukluk alanda feci etkilidirler...Gıcık oluyorum yaaa.Hepsine benden

• bu gece showda harry potterin 2. flimini verdiler..
    yaw bu cd dekinden farklı kişiler seslendirmiş berbattı.. haryyi kart sesli biri seslendirmiş
    neden bişiyin orjinali bozarlarki..

türkçe satılan cd deki seslendirme süper..

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

bu gece showda harry potterin 2. flimini verdiler..
    yaw bu cd dekinden farklı kişiler seslendirmiş berbattı.. haryyi kart sesli biri seslendirmiş

telif parası vermesekte n'apsak diye şekilden şekle giriyorlar. Böylesi bi fırsat kaçar mı adamlardan..
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.

• demek ondan öle yaptılar

• inşallah izleyebilirim bu filmi

bu gece showda harry potterin 2. flimini verdiler..

walla ya seslendirmeler rezaletti

zaten televizyonda izlenen hangi film güzelce izleniyo ki

• rapp öle deme yaw.. bazen güzel oluyo .. harryinin icine etmisler ama kil bill cok hoştu.. ben ilk kes tvde izledim zati.

show

• quote:

rapp öle deme yaw.. bazen güzel oluyo .. harryinin icine etmisler ama kil bill cok hoştu.. ben ilk kes tvde izledim zati.

show

Kill Bill vol1-vol2 .... İkiside süpper yawss... Özellikle 2. filmde Uma Thurman'ın o pis tek göslü sarışınla yaptığı kavga sahnesi choq süpperdii....

rapp öle deme yaw.. bazen güzel oluyo .. harryinin icine etmisler ama kil bill cok hoştu.. ben ilk kes tvde izledim zati.

show

kill bill güzeldi gerçekten

ama istisnalar kaideyi bosmaz

showa benden de

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.