Şimdi Ara

Harran'a, tank durduran Erdoğan heykeli dikildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    Bir de bu versiyonu var:

Harran'a, tank durduran Erdoğan heykeli dikildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 14 Nisan 2017; 17:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Bu resmi anımsattı.:/

iki ADAM

• tanka kerkinen adam ne alaka anlamadım
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWNS64zMf4n8BsfdoudScqzvsoXKwA7t14QTJ4a0eotcxqFgvqg-LXjrcJdg

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrbVTGeccbV0ulTOBIcZuwG8JkM-VdRZiIZnx6qSEZXZxJc24gmnY3oqYLfQ

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT40cBcyXoizZcUbdRePIgc9EISqsm6_2FRFI8X6fD0Q_adzLhzwHraexEi

Ayrica allahin butun vasiflarini ustunde toplamis diyen de sizsiniz. Dotubun kiliyiz diyen de sizsiniz mesela. Anam karim helaldir diyen de, islamin kurtaricisi olarak goren de sizsiniz. Daha cok var da aklima gelenler bunlar simdilik. Ayrica putperestlik daha derin bir anlam ifade ediyor. Oyle iki tastan yapilan heykeller degil. Konudaki heykel de cidden ucube. Ben sandim ki photoshopla erdoganin illustrasyonunu yerlestirmisler. Ama gercek sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah kabul etsin hocam Şaka bir yana bu siyasal islamcılardaki batı sevdasını bir türlü anlayamadım.
    1925'lerdeki temsilcileri İngiliz aşığıydı, şimdikiler Amerikan aşığı. İlginç gerçekten.
  • Harran'a, tank durduran Erdoğan heykeli dikildi

Lan bu ne oğlum lan ??

Bu arada bu tayyipten çok reyiz filminde oynayan tayyibe benziyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 14 Nisan 2017; 18:9:19 >

• Hiç benzememiş

• off efsane olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

Atatürk heykeline put diyen beyinsiz islamcılar buna ne diyecek merak içerisindeyim.

Bir gün çarpılıp "eğvl egvl hebele hübele" olunca (!) Beyinsiz islamcıları görürsün.

Biz erdoğana tapmıyoruz, heykel önerilmiyor evet. Ama siz, mâlum kişiye tapıyorsunuz. Bu yüzden put oluyor o heykeller. Onun resminin önünde diz çöküp secde edeni bile var.

Bunu mu demek istediniz? Erdoğan resmi önünde secde

Boom! Headshot you got peeped

• Arkadaşlar putperest derken ironi yapıyorsunuz değil mi? Atatürkün de bir sürü heykeli var çünkü kendinizle çelişmeyin.

Bence önemli insanların heykelleri yapılmalı. Tabii öldükten sonra yapılmalı yoksa gerçek yüzünü görüp yıkmak zorunda kalabilirsin.

• Saddamin heykeli aklima geldi oda kolu boyke havadaydi

• 😂😂😂 madalyada takıp paşa yapsalarmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşım ben ellerimi semâ'ya açtığımda Allahım sana yalvarıyorum diye dua ediyorum. Yani atatürküm sen bana sağlık ver vs diye dua eden varsa büyük ihtimalle Ruh ve Sinir hastasıdır. Ama kendini peygamberimiz (s.a.v) ile kıyaslayan onun yaşadıklarını kendine göre uyarlayan sizin tasmanızı elinde tutan adam. Evet bu ülkede ve dünyada olan bu olaylar beyinsiz islamcılar yüzünden oluyor gördüğünüz gibi kucağından yeni kalktığınız fetö'nünde islamı Allahı kitabı kullanarak bütün ülkeyi kandırdılar aslında bizi değilde sizi kandırdılar işte rahmetli Bülent Ecevit fetönün hakkında soruşturma başlattığında hepiniz ağzınızdan salyarak akıtarak o bizim hocamız diyordunuz çok değil ya 2-3 sene önce bekir çıkıp "seversiniz sevmezsiniz o ülkemiz için değerli bir insandır" demedi mi ? Erdoğan çıkıp "bitsin artık bu hasret" demedimi ? Evet söylüyorum tekrar söylüyorum sizin içinizde akıllı insanlar var evet ama beyinsiz cahil cühela islamcılarda var.

• Erdoğan hayranı olmama rağmen tüm putlara karşıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu

• Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Nick, Mesaj, Profil Resmi, İmza ve ben böyle ulti açan görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

Esasen şöyle olmalıydı:

Ya s.l.k s.çm. muhabbetler. Darbe olsa çok mu iyi olacaktı? Darbe olmasını istiyorsan buyur söyle güzel güzel şikayer ederim gerekli makamlara.

Bu mesajdan o anlamı çıkarabiliyorsanız en yakın zamanda bir psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim.

Adamın saklanıp millete demokrasiye, geleceğine sahip çıkmasını söylemesi, bunu f2f görüşmeden yapmasının ne kötü yanı var?

hakan fidan akşam saatlerine kadar genelkurmayda takılırken, kendisinin girişimi eniştesinden öğrenip, ülkenin vatansever polisi askeri darbeye engel olmaya çalışırken, katillerin önüne halkı sürmek normal karşılanmamalı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.