Şimdi Ara

Harper's Island Benzeri Dizi veya Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet millet "Harper's Island" ı izledim ve sonu dışında beğendim.

Harper's Island gibi dizi veya film tavsiyesi istiyorum. Tavsiyesi olan var mı?

• Scooby Doo'nun bazı bölümleri böyleydi.+ Filminde de böyle bi olay vardı.
    Onun dışında konusu çok daha güzel ve çoğu kişinin beğendiği Shutter Island filmi var.(Ada filmi diye öneriyorum)
  • Mindhunters

8 kişiden oluşan bir FBI ajanı grubunun görevi iyi birer "Beyin Avcısı" olabilmektedir. Bunun için de kendilerine uygulanan özel bir testden geçmeleri şarttır.

Gruptaki ajanlardan biri gerçek bir katildir ve kim olduğu bilinmemektedir. Herkesin birbirine katilmiş gibi yaklaştığı bu gergin ortamda normal bir ajandan farklı vasıflar taşıyan Harris eğitimci rolünü üstlenmiştir. Gruptakilerden kimse birbirini tanımaz. Tek bildikleri bir adada, kendilerine verilen kısıtlı zaman zarfında gerçek katili bulup, akıllıca kurgulanmış cinayet planını çözmek zorunda olduklarıdır.

Olay örgüsünün gerçeklerle bire bir örtüşmesini isteyen filmin yapımcıları, çekim öncesinde, senaryo üzerinde yaptıkları çalışmalar sırasında gerçek FBI ajanları ile görüşmüşler. Yönetmen koltuğunda Renny Harlin var.

• "Beyin Avcıları"nı yıllar önce izlemiştim. Güzel filmdi.

Shutter's Island'ı duydum. Onu da izleyeyim.

Başka önerisi olan?
  • Mindhunters'ı tavsiye üzerine indirdim.İzlemedim ama konusunun benzeri Kuzuların Sessizliğinde vardı.Ada filmi değil.
    Ada ve hapishane filmi olarak Death Race 1-2 ve Alcatraz'dan Kaçış filmleri var.Ama bunlar pek istediğiniz kurguda değiller.

Tekrarlıyorum tam dediğiniz kurgu Scooby Doo'da var
  • @NidderuN:::Scooby Doo'yu çok severdim. Küçükken hep izlerdim. Filmlerini de izledim. Ama bu yaştan sonra çizgi film izleyecek halim yok. Gene de çok sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The mentalist nasıl bir dizi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @NidderuN::: Biliyorum hacı. Onları da izledim. İki tane değil mi? Onlarda güzeldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir tanesi adadaydı. Canavarlar falan vardı. Evet güzeldi.Ayrıca taa yıllar sonra yani bir iki sene önce yeni yapılmış çizgi filmlerinide görmüştüm. Yeni çizgi filmlerini yapmışlar. Görüntüleri falan çok daha iyiydi. Ama eskisi gibi değildi. Sağol gene de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 19 Şubat 2011; 0:13:41 >
  • Peki o zaman
  • Arkadaşlar yok mu başka tavsiyesi olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.