Şimdi Ara

Harp Okulları/Üniversitesi Mülakat Soruları!(15 Temmuz vs Çanakkale Destanı, Teokrasi vs Cumhuriyet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya'da şanlı zaferlerle dolu yakın tarihine bu kadar düşman başka bir millet var mı acaba?
    Metrekareye 250 merminin düştüğü, +250.000 şehidin verildiği (Belgeler 57200 diyor), o cephe verilse şu anda emperyalizmin doğrudan bir mandası olacak Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarının kanıyla kazandığı Çanakkale Savaşı'nı küçümsendiği şu günlerde Harp Okulu Mülakat Soruları...

*Çanakkale mi destan, 15 Temmuz mu?
    *Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Cumhuriyet ile mi Teokrasi ile mi yönetilmeli?
    *Fetoyu, apoyu tanımla?
    *Genelkurmay Başkanı sana emir veriyor, Cumhurbaşkanı ise zıttı bir emir veriyor. Hangisini yaparsın?
    (Genelkurmay Başkanı'nın imzalı emrini yaparım diyene fetocu damgası vurmuşlar)

Kaynaklar:http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ali-turksenden-harp-okullari-mulakatlariyla-ilgili-carpici-iddia-1947559/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 27 Temmuz 2017; 16:53:26 >

• kazık sormuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cevabım böyle olurdu

Harp Okulları/Üniversitesi Mülakat Soruları!(15 Temmuz vs Çanakkale Destanı, Teokrasi vs Cumhuriyet)
  • Hedef askeriyeyi bitirmek. 5-10 sene sonra bunlarin sonuclari ortaya ciktiginda gene birileri "kandirildim" diyecek ama cok gec olacak.

Zamaninda malum kesimin agzindan "askeri cuntayi biterecegiz" lafi hic eksik olmazdi. Kastekleri baskalarinin olmasin kendilerinin olsunmus.
  • Kardeşim girdi mülakatlara. Ben direk atatürkçüyüm diye söyleymiş. Heralde ortamda gaza gelip birden heycanlandı. Niye öyle dedin diye sordum. Zaten o yüzden almıyacaklarsa, benim orda yerim yok dedi. Sözlüyü geçti. Şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyoruz.

Mülakatta anladığım kadarıyla artık nasıl bir askeri guruba denk gelirsen, öyle adam alıyorlar. Şans biraz.
  • onun adı SÖZCÜ
  • Soruya bak genelkurmayın yazılı emri yerine getirilmeyecekse

Niçin var genelkurmay ?

Emekli etsinler kaldirsinlar genelkurmay başkanliğını AVM yapsınlar daha faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 27 Temmuz 2017; 17:33:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 yıl fetöcüleri TSK'ya doldurdular şimdi kriter reisçi olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

onun adı SÖZCÜ

Onun adı Sözcü değil, Ali Türkşen. Bugünkü gibi karşıdan izleyenlerden değil, zamanında Kardak'a Türk Bayrağı dikmiş kahramanlardan.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Sen hala hangi yüzle mesaj atıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorular kuruldan kurula göre değişiyor. Ben de girdim hiç öyle sorular yoktu. Suriyelileri, örnek aldığın 3 Türk insanını, askerliğin zor yanları vb. Hepsini kendime göre cevapladım birine yaranmak için değil. Mülakatı da geçtim. Ordunun içerisinde sandığınız kadar öyle yandaş bir kesim yok beyler. En azından benim karşılaştıklarım öyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Sorular kuruldan kurula göre değişiyor. Ben de girdim hiç öyle sorular yoktu. Suriyelileri, örnek aldığın 3 Türk insanını, askerliğin zor yanları vb. Hepsini kendime göre cevapladım birine yaranmak için değil. Mülakatı da geçtim. Ordunun içerisinde sandığınız kadar öyle yandaş bir kesim yok beyler. En azından benim karşılaştıklarım öyleydi.

İşte amaç da bu hocam, kendilerine biyat etmeyen bi TSK kalmıştı. Balyozlarla 15 Temmuzlarla onu yapmaya çalışıyorlar.

Orduda şimdilik yandaş az ki bundan dolayı da 15 Temmuz olmadı, ya sonrası için?

• ben de adaydım ancak böyle sorularla karşılaşmadım ama birkaç arkadaşa dinini vs sormuşlar.
  • Eskiden de

Neden müslumansin

Namaz kiliyonmu,oruc tutuyonmu, annenin basi niye kapali

Diye soruyorlardi.

Şuan bilmiyorum ama, çogu arkadasimin annesi vesikalik cektirmek icin basini acmisti........

Keske o zamanda böyle sorumu olur diye birileri karşı çıksaydı........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.