Şimdi Ara

Harp Okulları Tercih Sıralaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm ben harp okullarına başvurdum
    Tercihimi hava,kara,deniz,sahil güvenlik olarak sıraladım..Şimdi sormak istediğim şu LYS'den baraj puanından baya yüksek bi puan alsam bütün harp okullarına girmek için LYS yeterli olsa ve 1.tercihim hava olduğu için,hho mülakatlarına girsem ama Psikomotor testinde veya başka bir testte elensem kho veya dho mülakatlarınada girip şansımı kho veya dho'da deneyebilirmiyim yoksa o sene için harp okulu hayallerim bitermi?

• Yokmu beyler bilen?
  • Aleyküm selam kardeşim harp okulları hangi puan türünden alıyor ve girmek için şartlar neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kho.edu.tr/msubasvuruho/
    Başvuru klavuzu ve formu burda.
  • Hocam bu harp okullarına alımlar hep son üç senenin lise mezunları için mi oluyor yoksa bu seneye mi mahsus

• Torpiliniz yoksa hiç zaman kaybetmeyin boşuna para harcamayın Atatürk'ün köpeğinin adını sorarlar öküzün trene baktığı gibi bakarsınız mülakatta

• jony___ J kullanıcısına yanıt
    fox değil miydi hocam? bu arada yukarıda sorduğum sorunun cevabıyla ilgili bir düşünceniz var mı? Bu meseleyle ilgili tecrübelisiniz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla08 -- 24 Nisan 2017; 12:18:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars516

fox değil miydi hocam? bu arada yukarıda sorduğum sorunun cevabıyla ilgili bir düşünceniz var mı? Bu meseleyle ilgili tecrübelisiniz herhalde

Son 3 senenin mezunları her sene harp okullarına başvurabilir bu seneye özelbir durum değildir

• Teşekkürler
  • Beyler ben gittim mülakatları ve sağlığı geçtim hayırlı olsun deyip gönderdiler 8 gündür bekliyorum mesaj gelecek dediler hala bekliyoruz bakalım lys yüzünden umudum tükendi ama bakacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.