Şimdi Ara

Harp Okulları-Polis Akademisi-PMYO-Astsubay MYO Düşününler! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.537
Cevap
10
Favori
60.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anil43

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

beyler ben damyo istiyorum ama puanlar 350 fln deniyor ben düz lise mezuyum bana söylenen puanlar 350 inin cok altındaydı..

Kardeşim hava astsubay 180 le alıyor tek nik bölümlere.Ancak Damyo yönetim bölümleri tmden 350 ile alıyor.Teknik bölüm 270 dedim ya.

Bu 350 yönetim bölümleri hak etmek için gereken puan mı yoksa geçen sene giren son öğrencinin puanı mı

Son öğrenciinin puanı çünkü 2011 taban yazmışlar.Bu da son öğrencinin puanı oluyor..Küçümsenecek bi puan değil çalışma gerektirecek yine ..

Son kişinin puanıysa iyi. Çok zorlanmadan yapabileceğim bir puan. Benim için Lys problem biraz.

• çalışın çalışın:) az kaldı ya ygs ye de :)
  • Mükremin sen 2.defamı giiriyorsun sınava?Kara astsubayın mülakatını geçtim demiştin.
  • quote:

Mükremin sen 2.defamı giiriyorsun sınava?Kara astsubayın mülakatını geçtim demiştin.

Evet 2. girişim. geçen sene kara astsb. mulakatlarına gittim, sözlüde elendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

quote:

Mükremin sen 2.defamı giiriyorsun sınava?Kara astsubayın mülakatını geçtim demiştin.

Neden elendin ?
  • quote:

quote:

quote:

Neden elendin ?

Kaşımın yan tarafında bi bölge de doğuştan gelen biraz saçsız bölge var ondan elendim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden elendin ?

Kaşımın yan tarafında bi bölge de doğuştan gelen biraz saçsız bölge var ondan elendim :)

Bu sene KHO da engel teşkil etmiycek mi o ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden elendin ?

3 Tane iğne vurdurdum az çıktı ama bakalım hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

http://forum.donanimhaber.com/m_52848403/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_52726793/tm.htm

İmzamdan da gördündügü gibi Hedefim polis okulu Polis okulları hakkında geniş bilgiye sahbibim eğer isteyen olursa pmyo , pomem , akademi , kolej hakkında her türlü bilgiyi verebilirim.Aklınızda soru varsa pm 'den gerek meslek hakkında gerekse eğitim , sınav , okul hakkında her türlü bilgiyi veririm merak eden arkadaşlar.

Benim yaşım 25 oldu bu okullar için şansım varmı
    Yada pmyo için

• quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

http://forum.donanimhaber.com/m_52848403/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_52726793/tm.htm

İmzamdan da gördündügü gibi Hedefim polis okulu Polis okulları hakkında geniş bilgiye sahbibim eğer isteyen olursa pmyo , pomem , akademi , kolej hakkında her türlü bilgiyi verebilirim.Aklınızda soru varsa pm 'den gerek meslek hakkında gerekse eğitim , sınav , okul hakkında her türlü bilgiyi veririm merak eden arkadaşlar.

Benim yaşım 25 oldu bu okullar için şansım varmı
    Yada pmyo için

Askeri okullardan hiçbirine girme şansınız yok, pmyo ya da giremezsiniz en fazla 21 yaş istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden elendin ?

İnşallah girersin kardeşim.Gerçekten istiyen birisin bu ordunun sen gibi insanlara ihtiyacı var :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden elendin ?

İnşallah girersin kardeşim.Gerçekten istiyen birisin bu ordunun sen gibi insanlara ihtiyacı var :)

Sagol kardşm inş. hepimiz gireriz, ordunun bizlere ihtiyacı var :)

• mükremin inşallah bi sorun çıkmaz hepimiz girelim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz.63

mükremin inşallah bi sorun çıkmaz hepimiz girelim kardeşim

İnşallah bi sorun çıkmaz kardşm :)
  • arkadaşlar kara harp okulunda anket ve psikolojik test varmış bunların içeriği hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar kara harp okulunda anket ve psikolojik test varmış bunların içeriği hakkında bilgisi olan var mı?

Ben girdim bu anket ve psikolojik teste, kara astsb. da da var aynısı. 160+ soru var. sorulara evet veya hayır diyorsun. senin hal ve hareketlerine bakıyorlar. karşı cinsle konuşurken utanırmısın, çekingen misin. sonra bi adam otobüste para vermedi sence yaptığı davranış kötü mü gibisinden bazı olaylara verecegin tepkiye bakıyorlar
  • inşallah hepiniz kazanırsınız arkadaşlar bol şanslar sorularım var size

1-beyler bu özel birliklere alım nasıl gerçekleşiyor mezun olduktan sonramı yoksa harp okulu içindemi

2-harp okulunda lisans eğitimi zorunlumu yani dho okusam mesela illa mühendisliklerden birini seçmemmi gerekli

3-mühendis subay olmak iyi birşeymidir acaba ekstra maaşı falan oluyormu

4-ben karacı olmak istemem ama jandarma subay olmak isterim onlar piyadeye göre daha iyi oluyor jandarma için nereye başvuruyoruz

birde askerlik mesleğiyle ilgili sorularım var çevremde pek asker olmadığı için soruyorum

hafta sonu tatilleri falan varmı ?,çalışma saatleri nasıl ?

-bir subay hangi durumlarda sivil giyinebilir(arkadaşın babası jandarmada çoğu zaman sivil görüyorum) illa istihbarat vs mi olmalıdır,

birde komutan kavramıyla ilgili sorum var fark ne bir film izlemiştim adam daha yüksek rütbe olmasına rağmen diğer askerler daha düşük rütbeli olan kendi komutanları emretmeden birşey yapmıyorlardı bu yetki işleri nasıl oluyor

çok soru sordum ama girdikten sonra geri dönüş olmuyor biraz askeri yaşamı merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

inşallah hepiniz kazanırsınız arkadaşlar bol şanslar sorularım var size

1-beyler bu özel birliklere alım nasıl gerçekleşiyor mezun olduktan sonramı yoksa harp okulu içindemi

2-harp okulunda lisans eğitimi zorunlumu yani dho okusam mesela illa mühendisliklerden birini seçmemmi gerekli

3-mühendis subay olmak iyi birşeymidir acaba ekstra maaşı falan oluyormu

4-ben karacı olmak istemem ama jandarma subay olmak isterim onlar piyadeye göre daha iyi oluyor jandarma için nereye başvuruyoruz

birde askerlik mesleğiyle ilgili sorularım var çevremde pek asker olmadığı için soruyorum

hafta sonu tatilleri falan varmı ?,çalışma saatleri nasıl ?

-bir subay hangi durumlarda sivil giyinebilir(arkadaşın babası jandarmada çoğu zaman sivil görüyorum) illa istihbarat vs mi olmalıdır,

birde komutan kavramıyla ilgili sorum var fark ne bir film izlemiştim adam daha yüksek rütbe olmasına rağmen diğer askerler daha düşük rütbeli olan kendi komutanları emretmeden birşey yapmıyorlardı bu yetki işleri nasıl oluyor

çok soru sordum ama girdikten sonra geri dönüş olmuyor biraz askeri yaşamı merak ettim

2 soruna bilgim yettiğince cevap vereyim.
    Özel birliklere seçim harp okulundan mezun olunca oluyor.Çünkü tanıtım videosunda da küçük bir yerde bahsedıyor.Özel kuvvetlere personel seçimi yine kho mezunlarından yapılıyor diyor.

Çalışma saatlerine gelince bizim apartmanda 2tane subay var.Biri pilot biri askerlik şubesinde çalısıyor.Pilot genelde h.sonları çıkarken görüyorum uçuş tulumuyla.Bazende geceleri olmuyor arabasından anlıyorum :)

Yani nöbetçi fılan oluyorlar onların yine belirli saatleri belirli günleri vardır tabiki nöbet günleri olarak.Ama yine her gece evde değilsin tabi.Gelir sana üstün emir verir gece uçuşuna çıkarsın mesela.Bunları o işin içine girince anlarsın.Ancak sana şunu söyliyim;çok kendine düşkünsen,eğlencene rahatına vs. bu mesleği deneme kardeşim.

• mükremin çok yardımcı oluyosun sağol kardeşim. peki sen in durumun neydi? (anket ve psikolojik testte)
  • quote:

mükremin çok yardımcı oluyosun sağol kardeşim. peki sen in durumun neydi? (anket ve psikolojik testte)

Rica ederim kardşm. o testi verdikten sonra bişey demediler . diğer günde sözlü mülakata girdik elendik :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.