Şimdi Ara

Harman Kardon Enchant 900 Dolby Atmos Soundbar Siyah (Teşhir Ürünü) Alana Harman Kardon Subwooferk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü alana Harman Kardon Subwoofer hediye. Şuan internette en uygun 32.000 TL. Geçen mağazaya uğradım 34.000 TL. Normalde bu ve bu tip firmalardan alışverişim olmaz ama fiyat çok uygun. Sadece mağazada sergilenmiş ürün, herhangi bir sıkıntısı yok. Bu arada Subwoofeer hiç açılmamış kapalı kutu. Bu arada 1100 olan modeli de indirimde fakat apartman dairesi için 900 olan gayet yeterli, yarıda kullanıyorum. Kalite olarak Tv den sonra çağ atladı resmen, ürünü kesinlikle tavsiye ederim ama firma gerçekten leş bir firma. Ulaşmak sorun, yardımcı olmuyorlar, her kayıt için fiziki olarak mağazaya gitmem gerektiğini ve telefonunu paylaşmadığını söylüyorlar. Firma hariç herşeysen memnunum ve tavsiye ederim.

www.evkur.com.tr
    Harman Kardon Enchant 900 Dolby Atmos Soundbar Siyah
    https://www.evkur.com.tr/harman-kardon-enchant-900-dolby-atmos-soundbar-siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt’da sıfırı 20.000 Tl.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Enchant 900 modeli Vatanbilgisayar ve Mediamarkt ₺20000 olarak satıyorlar ama ayrıca subwoofer için ₺11500 daha istiyorlar.

Arkadaşın paylaştığı linkte subwoofer dahil ₺23700

Enchant 1100 modeli de yine üç site de ₺33000 ama onda da Evkur subwoofer dahil fiyat belirtmiş diğerlerinde ekstra almak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 20 Ocak 2026; 10:16:30 >

Subwoofersız soundbar satan samsungtaki de ayrı bir kafa.

Hocam Evkur, Mediamarket gibi binlerce kişinin gidip teknoloji bakıp orasını burasını kurcaladığı yer değil. Ki bu ürün Soundbar kullanılsa bile nolacak. Buzdolabı değilki kapağını aç kapa vidasını gevşet. Subwoofer daha önce hiç açılmamış, ayrı olarak da sıfır satıyorlar. Ben ürünü detaylı inceledim, kılcal çiziği bile yok, gayet de memnunum. Alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim, Evkur un rezil müşteri hizmetlerini çekmeyi kabul ediyorlarsa düşünmeden alabilirl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.