Şimdi Ara

Harman Kardon AVR 151 için Ses kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda onboard realtek ses sürücüsü var. Elimdeki Harman Kardon AVR 151 ve çift sürücülü hkts 5 5.1 hoparlörleri masaüstü pc ye de bağladım ama bunun yeterli olup olmadığı konusunda kafamda soru işaretleri var.

Onboard un optik ve coax çıkışı var. Coax ile AVR ye bağladım. Spdif çıkışını bağladım ama 5.1 olarak ayarlayamıyorum. AVR nin ekranında default dolby logic II gözüküyor. Sürekli stereo modunda çalışıyor. Yine de 5 hoparlörden ses alıyorum.

Böyle bir ses sistemi için oyunlarda iyi performans verebilecek hangi ses kartını önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Windows denetim masasından, Anakartınızın optik ses çıkışını varsayılan olarak seçin. Aynı sayfada yapılandır diye bir seçenek var. Oradan da hoparlörleri 5.1 olarak ayarlayınız. Bu şekilde oyunlarda 5.1 ses alabilirsiniz.

Anakartınızda optik ses çıkışı varken başka bir ses kartı almak size birşey kazandırmaz. Boşuna masraf yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Windows denetim masasından, Anakartınızın optik ses çıkışını varsayılan olarak seçin. Aynı sayfada yapılandır diye bir seçenek var. Oradan da hoparlörleri 5.1 olarak ayarlayınız. Bu şekilde oyunlarda 5.1 ses alabilirsiniz.

Anakartınızda optik ses çıkışı varken başka bir ses kartı almak size birşey kazandırmaz. Boşuna masraf yapmayın.

Hocam söylediğiniz ayarı ekran kartımın ses sürücüsünde yapabiliyorum. Ekran kartımı hdmi ile bağladığımda 5.1 yapabiliyorum ve AVR de MultiCH PCM olarak PC yi algılıyor ama realtek ile ses aldığımda aynı şey olmuyor.

O yapılandır seçeneği silik kalıyor, seçilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavisi -- 26 Ekim 2014; 7:40:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.