Şimdi Ara

Harman Karbon Onyx Studio 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bu aralar eve ses sistemi arastiriyorum.Bir arkadasin tavsiyesi uzerine Harman Karbon Onyx Studio 2 modeline baktim.Ondan aldigim feedbackler olumlu ve apartman dairesi icin ideal oldugunu soyluyor.

    Bende apartmanda oturdugumda sesi cok acamayacagim sadece istedigim televizyonun sesini ordan alabilmek ve filmlerin seslerini de ondan dinlemek.

    Teknosa'da yilbasindan once 580 civarinda almis arkadas simdi ise fiyati 799 civarinda.Yilbasindan sonra uzerine bir zam gelmis.

    Arkasinda sadece Aux girisi ve mini USB girisi var(oda sistem update'i icinmis).Evdeki televizyonumda aux giris var ve kulaklikla sesi alabiliyorum.Kullanan arkadaslarin yorumlari benim icin cok onemli bu cihazdan memnun musunuz.TV'nin sesini aktararak kullanan oldumu performansi nasil?

    Tavsiye verecek arkadaslara simdiden tesekkurler.



  • Harman Karbon 😕 ??? Resmi falan varmi yeni mi çıkmış bu marka ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu ürün sadece Bluetooth baglantıya izin veriyor tv yi bağlamanız mümkün değil bunun yerine 2.0 2.1 bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feritergin kullanıcısına yanıt
    Harman Karbon'un daha cok bluethoot uzerinden dinlemek icin gelirtidigi cihaz.Bluethoot speakerlar arasindan en iyi niteleniyor.

    http://www.teknosa.com/urunler/125340506/harman-kardon-onyx-studio-2-bluetooth-speaker-rose
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Selam Des_955 hocam,

    Cihazda 3.5mm Aux girisi var.TV'daki Aux girisini buraya versem alabilir miyim emin degilim.TV'deki Aux girisine kulaklik takinca sesi alabiliyorum ama bu cihaza baglayinca alabilirmiyim bilemiyorum.

    Apartmanda oturdugumdan yuksek sesten cok kaliteli ses istedigimden 2.0 ve 2.1 tavsiye edebilcegin cihazlar var mi?Senin yorumun benim icin cok onemli.


    Not:Bir aralar AVR'li sistem almayi dusunuyordum ancak bir turlu karar veremedim ve sistemi kuramayinca o hevesim sondu.Simdi daha kucuk ve kaliteli ses alabileegim sistemlere yoneldim.
  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    Hocam Cihaza aux girisinden telefon tv pc laptop mp4 vs vs bağlayabilirsiniz sorun olmaz. Ayrica wifi, dlna, air play ve bluetooth uzerinden müzik dosyalarini oynayabilirsiniz. Telefonlara yüklenebilir app sayesinde uzaktan kumanda da edilebilir. Yani cihazi telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Markanin adi da Harman Kardon'dur siz karbon yazinca biraz takilmak istedim.
     Harman Karbon Onyx Studio 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritergin -- 20 Ocak 2016; 21:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yanliz şunu da belirtmek isterim ki tv hoparlörunden pekte farkli calmayacaktir. Beklentikerinizi yuksek tutmayın. 4x15 Watt gücü var. 4 adet 7.5cm hoparlör 2 ad de Tweeter var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Harman Kardon Onyx Studio 2 de sadece Aux giris var.Wifi, dlna, air play ozellikleri Onyx modelinde var.Ama onunda fiyati 1.700 TL civarinda.

    Bluethooth speakerlar arasindan en cok ovulen model ve 4x15W gucu var.
  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam evet varmış dikkat etmemişim 1. modeldi yoktu istenen bir bağlantı idi 2 ye eklemişler eğer ürünü sadece tv ye bağlayıp kullanacaksınız bence gerek yok pahalı olur ama yok ara sırada müzik dinlerim derseniz olabilir

    eğer fırsat var ise avr tavsiye ederim o bütçeye 2.el htp-071 set alınabilir veya biraz daha koyup farklı ürünler bulunur

    tv için bence en ideal çözüm soundbar lg modellerine bakabilirsiniz
  • Sanırım çoğumuz dinlemeden yorumlamışız. Bu alette hem bluetooth hem de 3.5 mm giriş var. Ses kalitesi ortalama bir soundbar'in cok ötesinde. 4x15w'ın fikir vermesi açısından, maks spl değeri metrede 95dB. 85dB'nin işitme kaybi başlangıcı olduğu düşünülürse seviye daha iyi anlaşılır. Gidip soundbar çöplerine para verene kadar çok daha iyi bir secim. Ancak ebat olarak buyuk olduğu icin her eve gitmeye bilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar arastirmalarim sonucunda merakima yenik dusup bugun Onyx Studio 2 yi aldim.Hemen eve gelip denemek istedim.Sunu soylemem gerekiyor TV icin alacaksaniz Ferit Hocam'in da dedigi gibi TV hoparlorunden pek bir farkini goremedim.Hatta Panasonic TV'mi Aux ile bagladigimda sesi sonuna kadar acmama ragmen cok fazla verim alamadim.

    Aux'tan bagladigimda hala TV'den ses geliyorsu TV nin uzaktan kumandasiyla TV'nin sesini kisinca Onyx Studio 2 den ses gelmeye basladi.Uzun lafin kisasi evde siname ve TV'nin sesinin speakerden verip net bir ses elde etme hayallerim suya dustu

    Sonrasindan bluetooth ozelliklerini test edeyim dedim.Bluetooth ozellikli bir speaker istiyorsaniz ihtiyacinizi fazlasiyla gorecektir.Ancak sinema ve TV baglamak icin istiyorsaniz biraz zayif kalacaktir.


    Usta hocalarimin dediklerine uyup AVR'li bir speaker sistemi almak farz oldu artik.Bir arastirma bitti yenisi basladi


    Yardimlarinizi icin cok tesekkurler.




  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin benim demek istediğim buydu aslında tv için bu kadar pahalı bir çözüme gerek yok tv nin yanına en iyi çözüm soundbar ama olsun sizin içinde tecrübe olmuş oldu bazen tecrübe kazanarak öğreniyoruz hazır sizi bulmuşken benimde almak istediğim bir ürün fakat 800 e vermem ilk neslinin 400-500 arasına satıldı 2.modelde en fazla 600 etmesi lazım gerçi piyasa yüksek

    ürünün ses kalitesi nasıl müzik dinlerken kısık sesteki performansı merak ediyorum bunu gösteren bir video çekseniz çok iyi olur avr sistem bakar iseniz yardımcı olurum elimden geldiğince
  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    Hocam AVR li sisteme geçerken önleri kule tipi hoparlör alın. Center ve subeofer'a da çok iş düşüyor. ilk etapta giriş veya orta seviye bir avr işinizi görecektir. Bütçe musait ise ikinci el temiz bir pio 921 sizi uzun yillar götürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Selam des_955 hocam

    Islerin yogunlugundan bu aralar foruma pek giremedim ancak bakabiliyorum.

    Performansini butun gun boyunca test ettim sayilir.Eger evde bluethooth uzerinden muzik dinleyen birisi isen evdeki sesi tatmin edici buldum.(Muhakkak ki bir AVR nin yerini tutmayacaktir)Yilbasindan once bir arkadas ayni cihazi 580 civarina almis.Ancak sonrasinda sanirim zam geldi ama ciddi bir zam gelmis ki 800 bandina oturmus.

    TV'ye baglayinca beni hayal kirikligina ugratti.TV'yi Aux ile bagladim ama TV uzerinden Aux sesi yukseltmeyi de bulamayinca ve sadece cihaz uzerindeki volume u yukselterek bir seviyey cikabildim ama oda TV sesinden pek farksiz degildi.Bu sebeple TV'den sinema keyfini daha net bir sesle alma hayallerim suya dustu.

    Kisik seste salonda net bir ses aliyorsun ama tum odayi inletecek veya mutfaktan muzuik dinleyecek kadar degildi.Ama son sese cikinca bayagi bir sesi tatminkar.Sanirim evde son ses dinlemeye kalksaydim sanirim ust komsu ne oluyor deyip kisa surede kapiya dikilebilirdi.

    Cumartesi aldigim cihazi pazargunu iade ettim malesef.Bu yuzden video cekemedim kusura kalma.

    Sanirim AVR haricinde beni hic bir sey tatmin etmeyecek.Ucuz yolla yurtdisindan Pioneer 921 veya 930 kistirabilsem kolonlari burdan almayi planliyorum.


    Pioneer 930+Magnat Bookself serisi veya Pio930+Heco Victa Prime 302 Bookself nasil olur?Tavsiyelere acigim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemonade -- 26 Ocak 2016; 18:05:02 >




  • lemonade L kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam cevap için teşekkür ederim

    şuanda elimde bluetoot hoparlörüm mevcut ama ben daha çok jazz ve vocal ağırlıklı dinlediğim için elimdeki hoparlörün sunumu yetersiz kalıyor gerçi bu ürünlerden fazla bir şey beklememek lazım ama işte yer sorunu olunca mecbur bu tarz çözümlere yöneliyoruz

    evet dediğiniz gibi 2015 sonuna kadar 500 bandında idi 800 edecek bir cihaz değil mikrofon ve aux bağlantısının ederi 300 olamaz tv ayarı için deseydiniz beraber bakardık neyse sağlık olsun bulsanız bile gene istediğiniz gibi olmayacaktı muhtemelen bu tarz cihazlar kablosuz olarak müzik dinlemek için başka bir amaçla kullanmak performans vermiyor

    son sese açmak benim en son amacımdır odam zaten ufak 12 m2 fazla açmadan güzel bir dinleti yaptırabilirse alınır yoksada başka alternatifler bakarım

    iade etmeniz iyi olmuş zarar etmeden tecrübe etmiş oldunuz hakkında video çok ama işte bu ses işi herkeste aynı olmuyor bildiğiniz gibi bakacağız artık

    soundbar fikrini bir değerlendirin derim ucuz yollu çözüm olur marketlerde bolca mevcut gidip dinleyin test edin derim avr gibi olmayacaktır tabi

    tr den ürün almak şu aralar zor 921 bile 2.elde 1000-1300 den gidiyor 2011-2012 de 1000-1200 e satıldı 930 ise güzel bir avr ama tr de 2000-2500 den aşağı alınmaz 0 olarak yurtdışı olursa yarı yarıya hatta daha uygun bir model bulabilirsiniz eğer imkan varsa getirtin

    930 yanına hecoda olur magnatta ama heco için onkyo marantz harman kardon bana daha uygun geliyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.