Şimdi Ara

Harley Davidson Iron 883 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
28.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanan var mı bu mereti ?
  • Sevgili Forum kullanıcıları Harley-Davidson Bosphorus satış müdürü Devrim Akar ben, forumları gezerken yorumlara baktım ve biraz sizleri bilgilerim dahilinde sizi aydınlatmak isterim. Altın Elbiseli adamın videosu 2010 model 883 LOW modelinin videosudur Iron değildir bu motorda Barkın Beyin dediği gibi sert bir motosiklet dir ve 2011 yılında değiştirlmiş ve geliştirilmiştir Barkın Beyin uzun Boyuna uygun bir motosikletde değildir bu sebepden dolayıdır ki daha konforsuz gelmiştir kendisine ve haklı olduğu yanlar vardır. Ben sizleri bilgilendirmek adına Barkın Beyin yapmış olduğu XL 883 IRON testini yani doğru videoyu aşağıda veriyorum herkese iyi günler dilerim.




    https://www.youtube.com/watch?v=Q1HxdMB3aOc




  • merhaba arkadaslar gecen gece harley davidson sportster 1200c ye vines and hines eksoz taktık
    az cok sportsterlardan ne ses cıkar tahmin etmeniz için cektigmiz videoyu koydum :=)
    belki dusunenelere fikir verir

    https://www.youtube.com/watch?v=mXOKU7l3-bk
  • Bende hastası oldum iron 883'ün.
    Yakıt tüketimi ne kadar acaba, yakıttüketimi.com da 4-5 litre arası diyor ama.
  • Google'a "Harley Davidson 150cc" yazıp başlangıç motoru aradığım günler aklıma geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyenler aldı mı son durum nedir?bilgi ve inceleme isteriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar. kullanan arkadaşlardan bilgi istiyoruz. altın elbiseli adamın söyledikleri de gayet olumluydu. özellikle youtup vidyolarından izlediğim kadarıyla v/h egzoz ile sesine hayran kalmamak mümkün değil. insanı almak için kışkırtıyor:) sokağımızda bir tane var, gelince atıyorum kendimi yollara geçişini görebilmek için:) ikinci el bol donanımlısını almakta fayda var diye düşünüyorum. zira stock egzoz pek tat vermez. öte yanda forty eight de bir yandan göz kırpmıyor değil ancak bütçeyi fazlasıyla aşıyor...
  • Çok kısa mesafe kullanma şansım oldu o sebepten yakıt nedir bilemem ama HD ların az yakmadığı aşikardır. Benim için 800 cc klasmanında performansı ve sesi kalitesi mükemmel ama yolda böbrek taşlarını döküp titreşimden organları yer değiştirecek kadar sarsıntılı. Ortopedik sele sisi bar falan +1500 usd tabi yerse :)
  • Arkadaslar ocak 2015 den beri sahibim. İlk motorum. Ehliyeti de yeni aldım. Sürüş eğitimine gittim(honda mem). Eğitimin faydası oldu. Daha önceden korkup binemedigim motoru rahatlıkla kullanmaya başladım. Motora gelince 160 km de bi depo gidiyor. Stock egzos gerçekten de tatmin etmiyor. Ancak sürüş çok keyifli. Aynen reklamlarında ki gibi yüzünüzden gülücük eksik olmuyor. Her türlü ekipmanı çok çok pahalı. O yüzden motordan sonra da harcamalar devam ediyor. Dikkat etmek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendiğini al gitsin hocam performans motoru değil ki zevk motoru
  • Selamlar,kısmetse 883 dusünüyorum.
    Aslında softail breakout kalbimdeki model ama aşırı pahalı malesef.
    abd de 8 bin dolarlık 883 ü bize burda 13 bin euroya dayıyorlar.
  • lothincanii L kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibiyse yakıt 5-6 değil 8-9 lara geliyor! Sonuçta 1 depo 12.5 litre alıyor. Yanlışmıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lothincanii

    Arkadaslar ocak 2015 den beri sahibim. İlk motorum. Ehliyeti de yeni aldım. Sürüş eğitimine gittim(honda mem). Eğitimin faydası oldu. Daha önceden korkup binemedigim motoru rahatlıkla kullanmaya başladım. Motora gelince 160 km de bi depo gidiyor. Stock egzos gerçekten de tatmin etmiyor. Ancak sürüş çok keyifli. Aynen reklamlarında ki gibi yüzünüzden gülücük eksik olmuyor. Her türlü ekipmanı çok çok pahalı. O yüzden motordan sonra da harcamalar devam ediyor. Dikkat etmek gerekiyor.

    Hocam selamlar. İlk motor olarak bununla başlamak nasıl sizce?ben de bu şekilde yapmaya niyetliydim. Ama birkaç harley kullanıcısıyla konuştum,hepsi en az 2-3 sene düşük hacim diyorlar. Tamam sonuçta harley racing motor performansına sahip değil. Ama çok ağır bir motor. Kontrolu iyice öğrenmeden geçmek çok tehlikeli olur diye düşünmeye başladım :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzun yol yapılacak motor değil. Sık sık benzinliğe uğramak zorundasın.
    Şehir içi cafe önü motoru..
  • Biz kullanıyoruz hocam. bana ulaşabilirsin.

    https://www.facebook.com/avrasyasurucukursu/
  • 15 indeki sürüşte deneyebilirsin ben orda olacağım ;)
  • Ben yazayım belki canlanır forum da en azından muhabbete devam ederiz...

    2016 Temmuz ayında uzun araştırmalarım sonucu, hastalık derecesine gelmiş sarı 883 ü TR içinde buldum. Meğer TR de 2 tane varmış zaten. 3-4 ay her gün her dakika her saniye aklınıza gelebilecek tüm satış sitelerini araştırdım. Gittim siyahını buldum ama herkeste aynısı olduğundan içime sinmedi.

    Dedim HD alıcam bana özel olsun. Temmuz ayının ortasında shbndn.com da buldum motoru, tabi bende inanılmaz bir heyecan, aradım hemen. Sonra uzun uzun whatsapp konuşmaları v.b.... Ertesi gün olsun da gidip bakayım, bi oturayım dedim e haliyle uyku da tutmadı :)

    Neyse gittim o gün, buluştuk arkadaşla, motoru yıkamış, silmiş parıl parıl parlatmışta getirmiş (işini biliyor). Ben tabi ilk görüşte aşk olayına maruz kaldım. Anlaştık o gün, gittim ertesi gün kredi çektim ve öğleninde de aldım motoru.

    Daha önce HD kullanmamıştım fakat hep çocukluk hayalimdi benim. Bu arada uzun süre telefonumun ekranına koymuştum sarı HD ı.

    Neredeyse bir sene olacak Temmuz'da, size şu kadar söyleyeyim; bundan daha büyük bi aşk yok! Kızım gibi, çocuğum, eşim gibi bakıyorum motora. Evet ekipmanlar ciddi pahalı ama onu da gözünüzü kırpmadan borçla, taksitle falan bir şekilde alıyorsunuz. Nasıl olsa HD ye biniyorum diye :)

    12-12,5 LT Deposu mevcut. Yaklaşık 120km de benzin ışığını yakıyor ve ışık yandıktan sonra max 60-80km yol yapabiliyorsunuz kullanışınıza bağlı olarak. Diğer motorlarla zaten kıyaslanmaz birşey. Titreşim, ses ve karizma inanılmaz, yolda çişiniz geliyor mutlaka :)) hele arkanıza biri artçı olarak bindiyse, eyvah haline :) ama siz yine sırıta sırıta bakıyorsunuz yolunuza. Ayrıca herkesin gözü kalıyor oda cabası.

    Ağırlığına takılmayın, inanılmaz dengeli bir motor, bıraksanız kendi gidecek gibi...

    Şu ki; çok uzatmadan bitireyim, aklınızda varsa eğer bir Iron, kesinlikle vaz geçmeyin, tadı çok başka!

    He bir de görmek isteyen olursa diye resmide paylaşıyorum... :)

    Sevgiler dostlar. Harley Davidson Iron 883 Harley Davidson Iron 883 Harley Davidson Iron 883




  • h_sencel kullanıcısına yanıt
    valla 1-2 aydır bakınıyorum bende 30bin lira ayırdık 2014 ve üstü denk getirebilirsem alıcam yılbaşından önce bir sürü vardı bu fiyatlara şimdi herkes 35den koyuyor pazarlık desen yapmıyorlarda hayır satılmıyorda aylarca orda duruyor hepsi,ilan süresi doluyor yeniden koyuyorlar şu mesajı görünce iyiyce heveslendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Desert Rat

    valla 1-2 aydır bakınıyorum bende 30bin lira ayırdık 2014 ve üstü denk getirebilirsem alıcam yılbaşından önce bir sürü vardı bu fiyatlara şimdi herkes 35den koyuyor pazarlık desen yapmıyorlarda hayır satılmıyorda aylarca orda duruyor hepsi,ilan süresi doluyor yeniden koyuyorlar şu mesajı görünce iyiyce heveslendim

    Dostum selamlar, bunun tek sebebi yaz aylarının yaklaşması. Keşke kışın alabilseydin. 30bin e de bulmama ihtimalin yok açıkcası. İstersen PM den bi özel mesaj at ben de yardımcı olmaya çalışayım. İlanların dışında eşe dosta da haber edelim gerekirse.
  • h_sencel kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum izmir içi hocam varmı satan çevrede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.