Şimdi Ara

Harley Davidson bot kullananlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet bot almam gerekiyor birini Harley alacağım ama biraz ağır gibi geldiği için soruyorum.

Ayağı ergonomik açıdan rahatsız ediyor mu, uzun süre giyildiğinde koku yapıyor mu ?

Geçenlerde bir bot aldım 2 saatten fazla giyince ayağıma vurdu geri götürdüm.

Değiştirdiğim botun iç malzemesi kötü olduğundan inanılmaz berbat bir koku yaptı onu da götürdüm.

http://www.zizigo.com/harley-davidson-gibson-siyah-gunluk-bot-025m0109

http://www.zizigo.com/harley-davidson-jim-siyah-gunluk-bot-025m0128

Edit: İnternette herkes yağmurlu havada suyu olduğu gibi emdiğinden yakınmış.

Şu iki modelden birini alacağım kullanan varsa tavsiyeleri için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 7 Ekim 2014; 17:02:13 >

• İmkanın varsa timberland'e de bir bak derim çok rahat ve sağlam.Koku da yapmıyor sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 7 Ekim 2014; 17:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yumuşak doku zedelenmesi yapmıştı. Çok ağır o günde epey işim çıkmış yürümüştüm. 1 ay geçmedi lanet acı senin gösterdiklerin daha hafif olabilir.

Fakat çok sağlam kesinlikle su geçirme olmadı.

Şundan.

Harley Davidson bot kullananlar gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 7 Ekim 2014; 17:06:25 >
  • ben aldım dolapta duruyor şimdilik kış gelsin başlayacağım giymeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Diabolik-

İmkanın varsa timberland'e de bir bak derim çok rahat ve sağlam.Koku da yapmıyor sıfır

Ben şu yandaki metal ögeleri falan seviyorum, Timberland fazla klasik geliyor.

Ama bildiğiniz metalli taşlı falan botları varsa atın lütfen
  • bende hem çizmesi var hem de ilk link deki,hiç rahat değil yürümeye gelmez söyliyim ayakların mahvolur,topuklar su toplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

bende hem çizmesi var hem de ilk link deki,hiç rahat değil yürümeye gelmez söyliyim ayakların mahvolur,topuklar su toplar

Ciddi misin ya benim çok hoşuma gitmişti ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar harley davidson ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

bende hem çizmesi var hem de ilk link deki,hiç rahat değil yürümeye gelmez söyliyim ayakların mahvolur,topuklar su toplar

Ciddi misin ya benim çok hoşuma gitmişti ama

karizma duruyor ona lafımız yok,bende katlanıyorum 2 yıldır yapıcak bişey yok ayaklar pert oluyor çok ağır bot çünkü ve ilk defa giyiyorsan dışarıda biraz tuhaf yürüyebilirsin en azından alışana kadar,alma demiyorum ama kullanışlı değil

• Yukardakinden bende de var ama;

1- eşek ölüsü gibi,
    2- boya çıkarıyor( normalde çıkan boya çok değil ama ben botu ıslak mendille çamurunu tozunu alayım derken bot tepkimeye girdi hem rengi değişti hem de aşırı boya çıkarıyor.
    3- benim gibi 190 isen 2 metre olabiliyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben CAT kullanıyorum almadan önce Harley Davidson modellerine baktım fiyatları aynı olmasına rağmen CAT tercih ettim çünkü bana ağır gelmişti.

İnternetten alacaksanız da önce gidip bir mağaza da deneyin derim.

Mesela Harley Davidson modelleri YKM'de vardı geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peopledie Everyday

Yukardakinden bende de var ama;

1- eşek ölüsü gibi,
    2- boya çıkarıyor( normalde çıkan boya çok değil ama ben botu ıslak mendille çamurunu tozunu alayım derken bot tepkimeye girdi hem rengi değişti hem de aşırı boya çıkarıyor.
    3- benim gibi 190 isen 2 metre olabiliyosun

Oğlum bütün hevesim kaçtı yapmayın yahu

Boya için özel bakım ürünleri alırım, kalın çorapla falan giyerim ayağıma vurmasın diye...

Ama 2 metre olma olayı hoşuma gitmedi zaten hep kornişon turşu gibi kızlarla uğraşıyorum

• 1 ağırlığına zamanla dayanırsın en fazla 1 hafta sürer alışman .
    2 botu ıslak mendille silersen tabi rengi kaçar alkol vs bir ton kimyasal var .
    3 boyunu uzun gösterir ve kendine göre tarzı olan bir bot piyasaya bak hep birbirinin aynı botlar var ama harley efsane benim için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir -- 7 Ekim 2014; 17:47:34 >
  • Al gitsin bence çok ihtişamlı duruyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir bot markası su geçirmez garantisi vermez, seçtiğin modeller ağır modeller bunun için en iyisi beyendiğin model nolarını alıp bir mağzada deneyerek sonradan almanı tafsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Hiç bir bot markası su geçirmez garantisi vermez, seçtiğin modeller ağır modeller bunun için en iyisi beyendiğin model nolarını alıp bir mağzada deneyerek sonradan almanı tafsiye ederim.

Denersin de sabah 8'de başlayıp akşam 8'de biten okulun sonunda ayakların ne durumda olacak bilemiyorsun ki
  • Ben geçen sene aldım paraya kıyıp iyi ki de almışım diyorum. Yalnız alışana kadar ağır olması baya sıkıntı yaratacak sana. Ondan sonra çok uzun mesafe yürümek durumunda kalmazsan çok güzel bir tercih bence. Su veya soğuk geçirmiyor ama benim kullandığım model buzda kayıyordu dikkatli yürümen gerekiyor. Birde boyun kısaysa rahat 5 cm uzun gösteriyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.