Şimdi Ara

Haritalar hakkında ufak bir bilgi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kısa süredir cs go oynuyorum bugün rekabetçi girmek için harita seçerken bir şey dikkatimi çekti dust2 aktif hizmet grubunda ayrıca şuan ki rekabetçi havuzunda diye bir yazı var. Fakat nuke haritasında şuan ki rekabetçi havuzunda değil diye bir yazı var. Şöyle varsayıyorum nuke atarsam rankim etkilenmeyecek(çünkü rekabetçi havuzunda değil yazıyor). Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xsyln

    Merhaba arkadaşlar, kısa süredir cs go oynuyorum bugün rekabetçi girmek için harita seçerken bir şey dikkatimi çekti dust2 aktif hizmet grubunda ayrıca şuan ki rekabetçi havuzunda diye bir yazı var. Fakat nuke haritasında şuan ki rekabetçi havuzunda değil diye bir yazı var. Şöyle varsayıyorum nuke atarsam rankim etkilenmeyecek(çünkü rekabetçi havuzunda değil yazıyor). Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    etkiler panpa sadece aktif hizmet grubunda değil yani offical (lig) mac haritası değil,comp girdiğinde ordaki her haritadaki lose seni etkiler.
  • o haritayı seçmediğin için öyle gözüküyor, hangilerini seçersen onlardan biri denk gelir.
  • Bir taraf aktif olarak turnuvalarda kullanılan haritalar. Sağ taraftaki haritalar ise şu an aktif olarak turnuva maçlarında kullanılmıyor. Bir nevi eğer bir takımın var ise ve herhangi bir turnuvaya katılacaksanız aktif hizmet olan haritalarda (solda ki) hazırlık yapın deniyor.

    Rekabetçi modda oynadığın herhangi bir maç rütbene etkiyecektir. Zaman zaman gelen operasyon jeton heritalarıda buna dahildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hepinize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.