Şimdi Ara

harici ssd sistem calistirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. dizüstü bilgisayarımda nispeten ağır sayılabilecek bazı programlar kullanıyorum (3d modelleme). şuanki hdd 500gb 5400rpm. bu halde gayet iyi performans alıyorum programdan.
    şöyle bir isteğim var. istediğim zaman harici diski yanıma alıp çıkmam gerekiyor. pcyi yanıma alamıyorum. eve gittiğim zaman da çalışmam gerekiyor. (evdeki pc ile iş yerindeki pc bire bir aynı).

sistem windows 10 olacak.
    1.250gb ssd samsung evo alıp sata - usb 3.0 dönüştürücü ile bilgisayara(usb 3.0 porta) baplayıp sistemi harici ssdden çalıştırmak istiyorum. bu mümkün mü? eğer mümkün ise hali hazırda kullandığım harddisk performansına kıyasla nasıl bir performans alırım?
    2. üstteki seçenek olmaz ise pc içindeki sata kablosunu dışarı uzatıp bu şekilde ssdyi bağlamam mümkün mü ?(performans düşmemesi için)

bunlar mümkün mü?
    eğer mümkün ise bunun için hangi hızda hangi kablo veya ssd gereklidir önerileriniz olabilir mi?

şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harici diske windows kurup performans ölçmedim ama sisteminde e sata varsa bu seçeneğin olur ve performans kaybı yaşamazsın.
    bu durumda şöyle bi kablo işini görecektir.

http://www.nanokatalog.com/Delock-Power-Over-eSATA-Kablosu-1m-Siyah,PR-303591.html?gclid=EAIaIQobChMIu6imx7zC2wIVismyCh3oXwKyEAQYAyABEgJD4_D_BwE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd ile sistem kurmak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.