Bildirim
Harici Ses kartı görmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza_f
Harici ses kartım var c-media pcı 3 slotuna taktım ama pc açtımda görmüyor... aygıt yöneticisinde çıkmıyor... diğer slotları da denedim pcı 1 slotunu deneyemedim kapalı açılmıyor... yardım lütfen.
onboard realtek ses kartı da bozuk herhalde driver yuklu ama ses gelmiyor disable ettim onu biosdan.
c-media sıfır mı? bozuk da olabilir, normalde yeni donanım bulundu demeli -
quote:
Orijinalden alıntı: narcose
quote:
Harici ses kartım var c-media pcı 3 slotuna taktım ama pc açtımda görmüyor... aygıt yöneticisinde çıkmıyor... diğer slotları da denedim pcı 1 slotunu deneyemedim kapalı açılmıyor... yardım lütfen.
onboard realtek ses kartı da bozuk herhalde driver yuklu ama ses gelmiyor disable ettim onu biosdan.
c-media sıfır mı? bozuk da olabilir, normalde yeni donanım bulundu demeli
sıfır değil. ben bunu kaldırıp kutuya koyduydum pas içindeydi, onboard çalısıyor diye. ama şimdi onboard bozuldu onu taktım çalısmıyor... yerlerde geziyordu kart bozulmuş olabilir mşi :(
-
yok mu yardım edecek birileri... -
quote:
yok mu yardım edecek birileri...
çalışması mucize olurdu diyelim kardeş :) sen iyisi bi ses kartı al;
http://www.dijitall.com/store/ProductDetails.aspx?productid=97675
kaliteli istersen;
www.hepsiburada.com
Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 VX Ses Kartı Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/Liste/creative-sound-blaster-live-sb-eax-51-51-vx-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd12302&categoryId=218
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narcose -- 21 Eylül 2011; 23:02:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: narcose
quote:
yok mu yardım edecek birileri...
çalışması mucize olurdu diyelim kardeş :) sen iyisi bi ses kartı al;
http://www.dijitall.com/store/ProductDetails.aspx?productid=97675
kaliteli istersen;
www.hepsiburada.com
Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 VX Ses Kartı Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/Liste/creative-sound-blaster-live-sb-eax-51-51-vx-ses-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd12302&categoryId=218
hocam sag ol da benim ac' 97 çalışıyordu, formata verdik adam driver yüklemiş etmiş evde ses cıkmadı. Acaba onboard olmaz mı düzeltemez miyiz. 2-3 kere driver yükledim..
-
driver cakişmasi olabilir sen komple bi sil drivere hatta komle silmeye yarayan bazi programlar var onlardan yararlana bilirsin sonra tekrar bi yükle ama cakişma genelde giderilemio -
quote:
Orijinalden alıntı: ReDLaW
driver cakişmasi olabilir sen komple bi sil drivere hatta komle silmeye yarayan bazi programlar var onlardan yararlana bilirsin sonra tekrar bi yükle ama cakişma genelde giderilemio
varmı bildiğin program -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ReDLaW
driver cakişmasi olabilir sen komple bi sil drivere hatta komle silmeye yarayan bazi programlar var onlardan yararlana bilirsin sonra tekrar bi yükle ama cakişma genelde giderilemio
varmı bildiğin program
raquve olabilir bunu bi dene -
pci ses kartını sökün...
biosa girip onboard ses kartını enable yapın...
onboardın sürücüsünü yükleyin...
biostan onboard disable iken çakışma olmaması gerek...
büyük ihtimalle arızalı olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
pci ses kartını sökün...
biosa girip onboard ses kartını enable yapın...
onboardın sürücüsünü yükleyin...
biostan onboard disable iken çakışma olmaması gerek...
büyük ihtimalle arızalı olabilir.
Sorunu çözdüm çok şükür. Sag olun yinede cevap attınız yardımcı olmaya çalıstınız...
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için söyleyim;
Diğer girişe taktım "line in" galiba onu Hoparlör gösterdim, 6+1 yaptım sorun çözüldü... İnternetten sesleri duyamadım onun içinde "Sound Effect"'den "Room" efektini uygulayınca Youtube gibi sitelerden ses geliyor. -
Bu problemi ben de yaşadım. Burada anlatılanlarla çözmeye çalıştım maalesef derdime çözüm olmadı.
DDU (GRU 3D) programı ile ses kartı ve ekran kartı driverlarını kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlattım. Ses driverını yükledi ve bilgisayardan ses geldi.
Sorunun ses kartı ve NVDIA'nın ekran kartının çakışmasından dolayı olduğunu gördüm.
Ayrıca, BIOS'da açılırken ses çalın işaretini kaldırdığımda, billgisayar açıldıktan sonra ses gelmiyor. Bios'daki açılışta ses çal'ın da açık olmasına dikkat ediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozkara -- 4 Ocak 2021; 11:16:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X