Şimdi Ara

Harici SATA ve E-SATA bağlantı kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç kullanmadığım Gigabyte Anakartla beraber verilmiş olan e-sata kit. Set 4 parça (1 kasa içi PCI yuvaya takılan parça, 2 Esata to Sata ara kablosu, 1 Güç kablosu).
    Bu kit ile aynı anda iki adet hdd bağlanabilir. Esata kutulu hdd bağlamak için birer adet Esata to Esata ara kablo gerekiyor.
    Ürün poşeti açılmamış olarak sıfır verilecektir,anakartın hediyesi olduğundan ayrıca faturası yok.

Kasaya bağlı bölümdeki çıkışlar Esata dır. Ara kablo ise Esata to Sata dır.Ortadaki parça 2 Sata hdd güç bağlantısı için.

Fiyat:20TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam senin ilanı kirletmek gibi olmasın ama ben 12 tl ye aldım burdan 20tl ye zor satarsın bence.insallah satarsın.
  • ihtiyacı olana fiyat makul bence.
    Bulunsun diye takacak olana pahalı gelebilir.
    yahut alternatif teklif yapılabilir, uyarsa olur uymazsa olmaz..
  • 15 liraya satarsan ben alabilirim.Birde birşey öğrenmek istiyorum.Benim elimde harici harddisk var 1 tb lık.Esata çıkışlı fakat kablosu yok ve benim anakartta da esata giriş yeri yok.Ben senden bunları alıp anakartta tam olarak nereye takacam ve aldığım harddiski rahat rahat kullanabilecek miyim.
  • Bu aparatı anakarta monte edince e-sata kablosu ile rahatca veri aktarımı yapabilirsiniz. detaylı bilgilendirme p.m. ile yapıldı. teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: TroJanBerk

15 liraya satarsan ben alabilirim.Birde birşey öğrenmek istiyorum.Benim elimde harici harddisk var 1 tb lık.Esata çıkışlı fakat kablosu yok ve benim anakartta da esata giriş yeri yok.Ben senden bunları alıp anakartta tam olarak nereye takacam ve aldığım harddiski rahat rahat kullanabilecek miyim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı seti kullanıyorum. Tavsiye ederim, arabirim olarak sorunsuz. Zaten sadece adaptörlerden ve bir PCI slot kapağından oluşuyor.
    SATA destekli anakartı olup da E-SATA porta ihtiyaç duyanlar kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaykusu -- 15 Temmuz 2010; 19:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaykusu

Aynı seti kullanıyorum. Tavsiye ederim, arabirim olarak sorunsuz. Zaten sadece adaptörlerden ve bir PCI slot kapağından oluşuyor.
    SATA destekli anakartı olup da E-SATA porta ihtiyaç duyanlar kaçırmasın.

tam olarak benim ihtiyaç duyduğum şey bu :) Teşekkürler yardımlarınız için ürünü alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sata ve USB Farkı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.