Şimdi Ara

Harici sabit diskimi kontrol etmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harici harddiskim ben kullanmadığım zaman hep uyku modunda kalsın istiyorum. gereksiz yere gürültü çıkarmasın diye. üstünde açma kapama tuşu yok. kabloyu takıp çıkar da çok kullanışlı bir çözüm gibi gelmiyor. harici sabit diskimi kontrol edebilmek, veri alışverişini kilitleyebilmek için uygun bir yazılım var mı?

bir de windows bazı güncellemeleri gidip harici sabit diskime yüklüyor. bu tabiki de istemediğim bir durum. "61cebf9af3f357f79fd3" gibi klasörler çıkıyor durduk yere. bunu da engellemek istiyorum ama yapamıyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyrancijusso

harici harddiskim ben kullanmadığım zaman hep uyku modunda kalsın istiyorum. gereksiz yere gürültü çıkarmasın diye. üstünde açma kapama tuşu yok. kabloyu takıp çıkar da çok kullanışlı bir çözüm gibi gelmiyor. harici sabit diskimi kontrol edebilmek, veri alışverişini kilitleyebilmek için uygun bir yazılım var mı?

bir de windows bazı güncellemeleri gidip harici sabit diskime yüklüyor. bu tabiki de istemediğim bir durum. "61cebf9af3f357f79fd3" gibi klasörler çıkıyor durduk yere. bunu da engellemek istiyorum ama yapamıyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Usb sabit diskinizi Güvenli Çıkart yapmadan direkt olarak kablosunu çekiyorsanız bu sabit diskiniz için çok zararlı.Veri kayıplarına yol açabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.