Şimdi Ara

Harici HDD'yi virüsten arındırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garip bir virüs ile karşı karşıyayım. HDD'mi taktığım bir bilgisayardan bulaştı, HDD'deki klasörleri gizli klasöre çevirip klasörlerin adında virüs oluşturuyor. Bu dosyaları silsemde geri geliyor. Dosyaları bilgisayara yedekleme durumum yok çünkü bilgisayardaki hdd'nin kapasitesinden fazla harici hdd. Bu virüsten nasıl kurtulabilirim

Edit : .scr uzantılı dosyalar, googleda baktım scr virüsüymüş. Bu dosyaları açmadığım için virüs bilgisayarıma bulaşmadı fakat harici hdd'de duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B613C40A0 -- 6 Mayıs 2014; 22:46:03 >

• Hocam hdd yi başka işletim sistemli pc ye takıp silmeyi deneyin.ben flasa bulasanları tablete takıp siliyodum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcafe programı ıyıdır.1 aylık deneme surumu bedava.Taratın hepsınız temızler.
  • Benim Harddiskte şu an sorun yok.

Peki virüs girmemesi için harddisk in içine program yükleyebilir miyiz beyler?
  • attrib komutu ile virüsleri silebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasibrahim

attrib komutu ile virüsleri silebilirsiniz

Hdddeki dosyalara zarar gelmez değil mi ? Birde komutu biraz daha açar mısınız, hdd lokasyonu falan belirtmemiz gerekmiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komutu uyguladıktan sonra sana yabancı gelen dosyaları sil sakın bütün dosyaları silme senin dosyalarında siline bilir sadece sana yabancı gelen dosyaları sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasibrahim

komutu uyguladıktan sonra sana yabancı gelen dosyaları sil sakın bütün dosyaları silme senin dosyalarında siline bilir sadece sana yabancı gelen dosyaları sil

Deneyeceğim Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eset ile daha önce buna benzer orunu çözmüştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.