Şimdi Ara

Harici HDD'yi Dahili HDD olarak kullanmak mümkün mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazık etmişin güzelim WD'ye ama güzel çalışma üst konu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: error404why

yazık etmişin güzelim WD'ye ama güzel çalışma üst konu olabilir

Sağol. Ama HDD'ye ve HDD Kutusuna bir zarar vermedim ki, istersem içine başka bir ide disk takabilirim.

Hatta deneme amaçlı olarak içine küçük bir (kapasite olarak) IDE HDD bağlayayım. Sonuçları burada paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Sağol. Ama HDD'ye ve HDD Kutusuna bir zarar vermedim ki, istersem içine başka bir ide disk takabilirim.

Hatta deneme amaçlı olarak içine küçük bir (kapasite olarak) IDE HDD bağlayayım. Sonuçları burada paylaşırım.

Az önce Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA/133 HDD bağladım. Sorunsuz bir şekilde çalıştırdı.

• aynı marka , aynı GB dahili mi ucuz yoksa harici mi ?

harici ucuzsa harici alalım bizde böyle yapalım
  • USB SISTEM ACABILMENIZ ICIN BIOSTAN USB 2.0 ONDENETIMI ENABLE/DİSABLE ACIK DURUMDA OLMASI GEREKIYO ANAKARTINIZIN DESTEGI VARSA BOOT DAN USB GÖRDUREBİLİR VE PCYI EXT HDD DEN CALISTIRABİLİRSİNİZ OLMADI ZATEN KUTUACILACAKSA EXT NEDEN PARA VERILSINKI :) BU ARADA 2600XT KULLANAN VARSA FİKRİNİ SOYLESIN YUKE BINDIMI PERF. NASIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Kendine zarar verdin aslında garanti dışı kaldı cihazın....

• quote:

Orjinalden alıntı: selim00

USB SISTEM ACABILMENIZ ICIN BIOSTAN USB 2.0 ONDENETIMI ENABLE/DİSABLE ACIK DURUMDA OLMASI GEREKIYO ANAKARTINIZIN DESTEGI VARSA BOOT DAN USB GÖRDUREBİLİR VE PCYI EXT HDD DEN CALISTIRABİLİRSİNİZ OLMADI ZATEN KUTUACILACAKSA EXT NEDEN PARA VERILSINKI :) BU ARADA 2600XT KULLANAN VARSA FİKRİNİ SOYLESIN YUKE BINDIMI PERF. NASIL

Biliyorum sistemimi harici HDD'den başlatabiliyorum. Ama üzerine işletim sistemi kurunca sorun çıkarabiliyor ve performansı iyi olmuyor.
  • Çok güzel bi çalışma olmuş hocam google amcada üst sıralardasın yeni sistem aldığımda bende böyle yapacağım büyük ihtimal.Yalnız güç olayını ne yaptın Psu'dan HDD'ye direk sata güç kablosunu mu bağladın ?
  • Aklımdaki soruyu bi google a yazayım dedim tabiki en üst sırada DH çıktı ( ) ve harici diskimi dahiliye çevirdim.

TEŞEKKÜRLER SSH TEŞEKKÜRLER DH TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE YAŞASIN YEMEK YEMEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vegola -- 9 Temmuz 2014; 1:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yapmaya çalıştım az önce fakat hdd yi kutudan çıkartamadım ki nasıl yapmışlarsa gerekli vidaları söktüm lakin hddyi çıkartamadım soketi çıkartabilsem hdd belki çıkacak ama soketi çıkaramıyorsun ki onunda vidaları sökük ama olmuyor maalesef sanırsam ön paneldeki kutuyu kırıp soketi o şekilde çıkarmak daha mantıklı olacak. Sert plastikmiş bayağı bir denedim denedim olmadı çözüm önerisi olan ?
  • ARKADAŞLAR BENİM DE BUNA BENZER Bİ SORUNUM VAR ŞİMDİ BENİM 500GB 2.5İNCH SAMSUNG HARİCİ HARDDİSKİM VAR VE BEN BUNU DAHİLİ OLARAK KULLANMAYI AMAÇLADALIM BUNUN İÇİİNİ AÇTIM AMA BU HARDİSKİN GİRİŞİ Mİ ÇIKIŞI MI TAM BİLEMEİM USB 3.0 GİRİŞ VEYA ÇIKIŞI VAR BEN BUNU NASIL KULLANICAM YARDIM EDİN LÜTFEN GÖRÜNTÜ AŞŞAĞIDA
     Harici HDD'yi Dahili HDD olarak kullanmak mümkün mü?

• asosyalkorsann A kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 14:57:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.