Şimdi Ara

harici hdd ye windows 8 yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten araştırdım baya ama sağlam bi kaynak bulamadım bi türlü,

arkadaş yeni masaüstü pc dizdi, hdd almadı kendine 2 tb harici hdd yi kullanmak için, ama bunada windows kuramadık, pc hazır bekliyor windows kuramadağımız için açamıyoruz, nasıl yaparız bunu?

• harici kutuyu acip icindeki hdd yi pcye bagliyorsun..win dvd sini takip kurulum yapiyorsun..windows usb ile baglanan hic aygita yukleme yapmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    İngilizceniz varsa bu tutorial işinizi görecektir
    http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7-to-usb-external-hard-drive-must-read/
  • valla arkadaşlar sağolun yorumları şimdi gördüm, kendimce hdd yi söktüm içinden çıkardım, bilgisayarcıdan sata kablosu aldık bağladık tam windowsu yüklicez mbr diske yüklenmez gpt lazım dedi, şimdi kendi bilgisayarıma bağladım bi converter buldum düzgün çalışırsa gpt ye dönüştürüp masaüstüne bağlayıp windowsu yüklicez inşallah
    windows yuklerken hdd sordugu bolumde hdd yi silip yeni birim deyip bicimlersen windows yuklenir..convertere gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

windows yuklerken hdd sordugu bolumde hdd yi silip yeni birim deyip bicimlersen windows yuklenir..convertere gerek yok.

eyvallah kardeşim adamsın ya :D bende yarım saattir onu çevirmeye çalışıyorum kaç program denedim olmadı, şimdi windows kuruluyor :) orda delete i görmüştümde tıklayınca yanlış bişey olur diye yapmaya yememişti, cevap gözümün önündeymiş sayende buldum sağolasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd ye windows 7 kurma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.