Bildirim
harici hdd ye windows 8 yükleme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
harici kutuyu acip icindeki hdd yi pcye bagliyorsun..win dvd sini takip kurulum yapiyorsun..windows usb ile baglanan hic aygita yukleme yapmaz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizceniz varsa bu tutorial işinizi görecektir
http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7-to-usb-external-hard-drive-must-read/ -
-
valla arkadaşlar sağolun yorumları şimdi gördüm, kendimce hdd yi söktüm içinden çıkardım, bilgisayarcıdan sata kablosu aldık bağladık tam windowsu yüklicez mbr diske yüklenmez gpt lazım dedi, şimdi kendi bilgisayarıma bağladım bi converter buldum düzgün çalışırsa gpt ye dönüştürüp masaüstüne bağlayıp windowsu yüklicez inşallah -
windows yuklerken hdd sordugu bolumde hdd yi silip yeni birim deyip bicimlersen windows yuklenir..convertere gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ay_tech
windows yuklerken hdd sordugu bolumde hdd yi silip yeni birim deyip bicimlersen windows yuklenir..convertere gerek yok.
eyvallah kardeşim adamsın ya :D bende yarım saattir onu çevirmeye çalışıyorum kaç program denedim olmadı, şimdi windows kuruluyor :) orda delete i görmüştümde tıklayınca yanlış bişey olur diye yapmaya yememişti, cevap gözümün önündeymiş sayende buldum sağolasın :) -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X