Bildirim
Harici HDD ye şifre koyup da kulllanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Harici Hdd'ye şifreyle girmek için bir program yok diye biliyorum. hdd bölümü, klasör ve dosya şifreleyen programlar var. Ama bunun içinde ilgili programın her pc'de kurulu olması gerekiyor. _____________________________ . -
Windows 7 de bitlocker diye bir program var. Onla şifreleyebilirsin. Alta linkini verdiğim konu işini görecektir.
http://forum.donanimhaber.com/harici_diski_pc_ye_bagladigimizda_parola_korumasi_nasil_yapilir?/m_46710250/tm.htm_____________________________ Beyin Bedava... -
O program olur ama arkadaş her pc'de çalışsın istiyor. Bu program her pc'de kurulu olmazsa hdd'yi kullanamaz. Bende bunu demek istiyorum. _____________________________ . -
Kurulu olmasına gerek yok. Ben vistada vede xp de denedim. Sıkıntı çıkarmadı. Bu arada o program sadece windows 7 ultimate de var. _____________________________ Beyin Bedava...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı