Şimdi Ara

Harici hdd tavsiyesi acil. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mangdasire

Yukarı.Arkadaşlar son kararım bu! ürün.

Bu ürünü birkaç gün önce aldım. Çok memnunum. Tasarım olarak ta oldukça iyi ve ufak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben aralarinda frk goremedim suan mobildeyim arastirma yapamiyorum ama aklinda kalmasin eger magzadan alacaksan gorevliye sor cok iyi bilgi veriyolar

gecenlerde vatanda 159 tl ye verbatim marka vardi 1 tb usb 3 lu fakandi gercekten cok iyidi suan devam etmiyor sanirim. efer devam ediyirsa verbatim en iyisi bana gore devam ediyor ama 169 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/verbatim-53023-2,5-storen-go-1tb-usb30--usb20-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=62846

tavsiyem verbatim veya toshiba tercih senin cogu kisi format dvd sinde bile verbatim.oneriyor

seninde kafani karistirdik sen en iyisi incelemelerine bak verbatimi veya toshibayi al

Hocam Verbatim markasını da duymuştum ama kararımı wd yada toshibadan yana kullanacağım gibi.Seagate marka bir hdd kullanmıştım 6. Senesinde bad sector oldu.Hala nadiren ara sıra kullanıyorum.Ama tabii bütün format denemelerimi falan hep o hdd üzerinde yaptım.Wd marka hdd yeni bilgisayarımda 2 yıldır kullanıyorum,hızı falan iyi ama çok ısınıyor.Sanırım toshiba marka bakacağım.Teşekkürler.

toshiba konusunda olumlu anım var 5 6 sene oldu herhalde 160gblik bir hdd düşmediği yer kalmadı hala canavar gibi valla şaşırıyorum nasıl bu kadar dayandı.

• quote:

sen bilirsin toshibada iyidir herseyin hayirlisi olsun

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

quote:

Yukarı.Arkadaşlar son kararım bu! ürün.

Bu ürünü birkaç gün önce aldım. Çok memnunum. Tasarım olarak ta oldukça iyi ve ufak.

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat
    toshiba konusunda olumlu anım var 5 6 sene oldu herhalde 160gblik bir hdd düşmediği yer kalmadı hala canavar gibi valla şaşırıyorum nasıl bu kadar dayandı.

@...DeAtH...

Teşekkürler hocam

@Lawliet Ryuzaki
    Cevabınız için teşekkürler

@bjk__murat
    Hocam benim en çok korktuğum konu bad sector.Bad sector olmadığı sürece torunlarıma bile bırakırım

• ne oldu aldinmi?

• quote:

ne oldu aldinmi?

Daha almadım hocam 1 saat sonra falan çıkıp önce elimdeki hddyi satmaya gidicem.Dönüşte de yolumun üstündeki teknosadan bakıcam.Toshiba alıcam gibi gözüküyor.
  • merak ettim elindeki bad sectörlü hdd yi 90 tl ye satabilirmisin inşallah satarsın
  • quote:

merak ettim elindeki bad sectörlü hdd yi 90 tl ye satabilirmisin inşallah satarsın

75 Tlye satıp 179 tlye Toshiba Stor.e Plus modelini aldım.Tasarım haricinde Basic modeliyle farkı yok sanırım ama Plus modelinin görüntüsü daha sağlamlık hissi veriyor.Birde resimlerdeki kadar büyük değilmiş.2.0 portundan şimdi verilerimi atıyorum 20 mb civarında atıyor.Bence bu fiyata gayet güzel.Konu dursun benim durumumda olan ya da yeni hdd alacak arkadaşlara belki bir yardımı olur
  • hayirli olsun

• quote:

hayirli olsun

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.