Şimdi Ara

Harici Hdd takıyorum ancak hdd yi görmeyecek kadar yavaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. bu gün farkettim. kendi bilgisayarımın 1 terabaytlık bir hardiski vardı. onu çıkarmıştım yerine ssd hardisk takıp windows 8.1 yükledim hızlı olması için hardiskide kablo yardımıyla harici olarak kullanıyordum ve epeyidir kullandım ancak bugün ne olduysa taktım çok yavaştı onu farkettim oyun felan oynarken donmalar oluyordu. 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken çok fena donmaya başladı. ardından ben harddiskte sorun olduğunu anladığımda çıkar tak yapmayı denedim ancak çıkardıktan sonra taktığımda bilgisayarıma girince donmaya başladı. bilgisayarımda hardiski çok zor görmeye başladı epeyi bir bekledikten sonra tam olarak görüyordu ondada girince yine donuyordu. yani veri okuma çok yavaşladı. hdtune gibi programları denemek istedim ancak programı açmadı hdtune bildiğiniz gibi hardiski okuması lazım açılması için hardiskide okuyamadığından dolayı açılmıyor bir türlü. hardiski çıkarır çıkarmaz yaptığım bütün işlemler gerçekleşiyor. ne yapacağımı bilmiyorum.

    sizce hardiske mi bişe oldu yoksa bağlantı kablosunamı acil yardım. hardiste çook dosyam var bu tip durumda garantiye versem hallederlermi veya değiştirirlermi?



    _____________________________




  • empeat E kullanıcısına yanıt
    Diski söküp satadan bağlamayı deneyin. Usb bağlantısı sorunlu disklerle çalışmakta çok kötüdür. Eger satadan birşeyler görebilirseni alabildiğiniz kadar alın, diskiniz bir sebepten dolayı sektörlere erişim sağlamıyor ve donmalara sebep oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • denedim ancak sonuç alamadım bilgisayar açılma yerinde bi saat daire dönüyor. kısacası açılmıyor :(
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.