Şimdi Ara

Harici hdd mi yoksa kutulu hdd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 120 veya 160gb lık harici harddisk mi ?Yoksa 300gb veya 500 gb kutulu hdd mi almak daha mantıklı?Kutulu hdd nin gb tının büyük olması avantaj ama taşıma sorunu var.Daha önce 60 lık usb hdd kullandım.Sizce f/p olarak ne alınmalı?marka da tavsiye ederseniz sevinirim?

• ne için aldığına bağlı bu iş açıkçası. arada bir kullanacaksan 3,5" olabilir ama sürekli yanında taşıyacaksan 2,5" alman lazım. ayrıca bunlar harici de istemiyor bildiğin gibi. ben 2,5" için kutu aldım, yakında da 160 lık bir hdd alıcam, seagate yada samsung un uygun fiyatlı modelini düşünüyorum. usb den bağlayacağın için hdd nin performansının hiç bir önemi kalmıyor usb nin sınırlarına dayandığı için. kutulu da alıcaksan eğer, disk değiştirmem dersen philips in 160 lık kutulusunu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 27 Ocak 2008; 21:33:04 >
    HDD Mi SSD Mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.