Şimdi Ara

Harici HDD'mi Benim Bilgisayar Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 320 GB essential harici harddiskim var hddyi kendi bilgisayarıma taktığımda görmüyor arada görüyor sonra tam tıkladığımda kapatıyor gene açıyor yine tıkladığımda hdd simgesine gidiyo.Bu yüzden garantiye gönderdim 3 hafta sonra geldi kargoyla kutusuna sağlam yazıp yollamışlar.Daha önce 2 farklı kablo ile denememe rağmen gittim bir usb kablo daha aldım sorun yine aynı.Sonra birde arkadaşımın bilgisayarında denedik sorunsuz görüyor,uygulamaları açıyor.Güç kaynağımla ilgili bir durum söz konusu değil,usb girişleriyle ilgili bir sorun ya da kablo ilede ilgili bir sorun değil.Sorunu çözemedim arkadaşın bilgisayardada formatlayamadım içindeki 250 gb'lık önemli verilerim var.Yazılımsal bir sorun gibi duruyor.Böyle bir sorun yaşayan varmıdır çözümü ne olabilir ?

• bence çift uçlu usb kablo ile denersen sorunun çözülmüş olur. Usb gücü yeterince sağlıyamadığı zamanlarda diskleri böle saçmalatıyor.
  • diğer arkadaşın bilgisayarda da denedik en dandik laptoptada hepsinde çalışıyor sorun benim bilgisarda güç yetmeme gibi bi sorunu da yok,yazılımsal olabilir diye yaklaşıyorum ama kendini kapatıyor bildiğin harddisk tık diye ses geliyor.
  • Dediğimi denedinmi?
  • Çift uçlu usb kablo ile denemedim ve mediamarka gittiğimde ordada göremedim bulursam alıp deneyeceğim ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum daha önce benim bilgisayarımda çalışan bir aygıttı bu şimdi neden çalışmasın,sistemimde güç yetmeme gibi bir sorun yok altını çizerek belirtiyorum,sistemin çektiği güç en fazla 90 w şuan kablo da da sorun yok aynı kablo diğer bilgisayarlarda da çalışıyor.
  • Cybermg hocam sende bi keramet var az önce taktım bari bir daha deneyeyim dedim tarama düzeltme seçeneği çıktı tara düzelt dedim taradı bitirdi sonra açtım ve şu an sorunsuz kullanıyorum .Ama neden daha önce böyle yaptı anlamak mümkün değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.