Şimdi Ara

harici HDD kutusu kullanmak mı? , hazır HDD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dizüstünde kullandığım HDD nin(160GB) yedeğini almak istiyorum \ DVD lerle uğraşmak çok zaman alıyor
    İleride dizüstündeki( Asus F3JP) HDD ninnde (Sata) kullanabileceğim harici HDD kutusu tavsiye edebilirmisiniz
    Ben bir tane buldum görüşleriniz.
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=419&pid=2934

Hazır satılan 2.5" harici HDD lerin (WD vs..) içini açarak başka HDD ile değiştirebiliyormuyuz deneyen var mı?
    Bunlar fabrika çıkışı kapalı kutu olarak geliyor sanırım değişmesi mümkün değilse ; harici kutu alıp içine HDD koyarak
    kullanmak daha mantıklı değilmi \ Aynı fiyata yaklaşsa bile değişim olması avantaj gibi duruyor . yazılım desteği vs olmasada olur.nedir görüşleriniz
    selamlar

• Araştırma yaparken eSATA konusunda güzel bi araştırma buldum ; incelemenizi ,isterim

http://www.pclabs.gen.tr/2007/09/26/esata-mercek-altinda-problem-mi-nimet-mi/
  • Arkadaşlar kaliteli hdd kutusu bulmak zor bu yüzden ben olsam hazır bir ürün almayı tercih ederim
  • bu tamamen kişisel tercih meselesi. fiyat bakımından 3 aşağıı 5 yukarı aynı hesaba geliyor. daha sonradan kapasite yukseltmek için kutulu modellere yönelme olsa bile. bir yerden sonrada, ya yeni hdd almışsın ya da hazırı olanı satıp bir üst modelini almışsın. eğer satma imkanın olacaksa hazır almak daha mantıklı bence. çünkü teknik ilerledikçe bağlantı şekilleride değişiyor. usb kutu aldıktan sonra bir bakmışsın ki eSATA lı kutular çıkmış. u sefer içine yeni bir hdd takmak yersiz kalıyor bir bakıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.