Şimdi Ara

Harici HDD kopma sorunu 'Acil Yardim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun teknosadan aldigim xs extrasmart 500gb hdd veri aktarimi yaparken kopuyor.
    hdd yi gorebiliyorum ama ne zaman bisi aktaraim 1 dk snra baglanti gidiyor. bugun teknosaya goturdum ordaki laptoplarda bi sorun cikarmadi sebebinin kendi pcm de oldugunu dusunuyorum ama butun gun cozmeye calistim cozemedim bunu halletmem lzm..
    simdiden tesekkurler...

• Harici HDD'nizi direk olarak kasanın arkasındaki USB girişlerine bağlayın. Kasanın önündeki girişleri kullanmayın ya da USB HUB ile bağlamayın. Bir de Cihazın USB kablosuna uzatma eklemeyin. Taktığınız USB girişi cihaz için gerekli akımı sağlayamıyor. Bu şekilde denerseniz sornunuz çözülür. İyi akşamlar.
  • zaten oyle yapiyodum dvd rw i etkisiz hale getirince oldu ama bu sefer de hiz pek tatminkar degil 5gb lik bi dosyayi 10 15 dk arasinda atiyo
  •  Harici HDD kopma sorunu 'Acil Yardim'

şöyle bir kabloyla dene bide

*reklam amaçlı değildir.
  • y kablodan bahsediyosan kullandigim da y kablo
  • bu sorun icinde torrenti direk harici hdd ye yonlendirdim bi sakincasi yoktur umarim
  • Taşınabilir HDD'yi daha yeni aldım 1 hafta oldu lap top da yeni 1 aylık daha.
    Ve her ikisinide USB 3 mevcut ama aldığımdan beri gerek dosya kopyalarken geek alırken HDD kopuyor ve kopyalama işlemim yarıda kalıyor bu her zaman olmuyor ama
    neredeyse taşınabilir HDD'ye bir şey kopyalayacağım zaman dilimlerinde oluyır..
    Her koptuğunda da "Diski biçimlendirin" uyarısı alıyorum
    hatta üşenmedim diski komple boşalttım ve biçimlendirdim de ama
    sonuç değişmedi aynı..

Bazen de CD'ye yazacağım zaman kopuyor ve kaç kez CDlerim boşa gitti hatta doğru dürüst CD yazamadım bu yüzden..
    Sizce sorun nedir?
    Garantisi devam ediyor gerimi götürmeliyim. yoksa ben mi br şeyleri yanlış yapıyorum..

Markası da SAMSUNG M3 USB 3.0 1TB 2.5"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.