Arkadaşlar geçen gün kendime vatan bilgisayardan wd 1 tb usb 3.0 harici hdd aldım ve makinaya bağladığım zaman internet siteleri yavaş açılıyor.İndirmeler normalde 420-450 arasında inerken 50-60 arasında iniyo,bilgisayarım masaüstü ve internette kablosuz usb adaptör ile bağlanıyorum.Acaba çok usb portu dolu enerjimi yetmiyor.Usb bağlı parçaları yazayım size
1 klaye 1 Mouse 1 tane daha harici hdd var yukarıda yazdığım dışında 1 tane webcam 1 tane usb kablosuz adaptör
yukarıda yazdığım 5 sürekli sabit bağlı yeni aldığım hdd bağlayınca internet bağlantısı sorunu yaşıyorum
power gücü yetmio olabilir 2. ihtimalde cakişma
power sanmıyorum 550 lik pusu var çakışmadan kastın ne nasıl giderebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: daemon400
portlarda cakişma olabilio bu nadir rastlanir ama bazen olabilio
quote:
Orijinalden alıntı: daemon400
sorun usb girişinde, psu istersen 1000w olsun, bir usb girişine bu kadar yüklenirsen zarar da verebilirsin. en fazla 3 cihaz bağla
anakartın marka modeli nedir? yapacağın şey gayet basit.diğer harici diski vs.. çıkartabileceğin tüm usb aygıtları çıkart,öyle bir deneme yap.herhalde usblere çok yükleniyor yeni aldığın disk.
psu ile alakası yok anakartın usb portuna verebildiği maksimum akım ile alakalı bir durum.Kalitesiz bir anakart ile görülebilir bir durum.